Konyaalti'nda 300 Ögrenciye Egitim Destegi

Konyaalti'nda 300 Ögrenciye Egitim Destegi

Konyaalti Belediyesi etüt merkezinde ücretsiz egitim destegi alan 300 ögrenci, lise ve üniversite giris sinavlarina hazirlaniyor.



Konyaalti Belediyesi, gençlere egitim destegini sürdürüyor. Konyaalti Belediyesi Sanat Egitim Merkezi (KONSEM) çatisi altindaki etüt merkezinde ögrenciler, hem lise hem de üniversite giris sinavlarina hazirlanmalarina imkan saglayan kurslara devam ediyor.

300 kisinin egitim aldigi etüt merkezinde ögrenciler, okul derslerine yönelik de destek aliyor. Üniversiteye hazirlik kurslarinda ögrencilere esit agirlik ve sayisal olmak üzere iki ayri bransta dersler veriliyor. 8. siniflar için açilan kurslarda 5 grupta 90 ögrenci, 11. siniflar için açilan kurslarda 2 grupta 40 ögrenci, 12’nci siniflar için 4 grupta 70 ögrenci ve mezun ögrenciler için açilan kurslarda 5 grupta 100 ögrenci egitim görüyor.

KONSEM etüt merkezinde ögrencilere ücretsiz egitim hizmeti verdiklerini belirten Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, alanlarinda uzman egitmenlerin ögrencilere destek oldugunu söyledi.

Esen, “300 ögrencimiz sinavlara hazirlik ve derslerinde destek almak için egitim aliyor. Her yil kurslara gelen ögrenci sayisi artiyor. Sinavlarda basari orani ayni paralelde ilerliyor. Ülkemizin gelecegi olan gençlerimize belediye olarak birçok alanda destek sagliyoruz. Gençlerimiz, kurs merkezlerimizde bilimin isiginda, kaliteli egitim aliyor. Ögrencilerimize basarilar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile