Konyaalti'nda Cumhuriyet'in 99. Yili Ceylan Ertem'le Kutlanacak

Konyaalti'nda Cumhuriyet'in 99. Yili Ceylan Ertem'le Kutlanacak

Antalya Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, ‘’Cumhuriyet’imizin 99’uncu yil dönümünü HayatPark ve belediye binasi önünde gün boyu yapacagimiz etkinliklerle ve Ceylan Ertem konseriyle coskuyla kutlayacagiz. Bütün vatandaslarimizi bu coskuya ortak olmaya davet ediyoruz"dedi

Konyaalti Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milleti’ne armagan ettigi Cumhuriyet Bayrami kutlamalari için birbirinden özel etkinlikler hazirladi. HayatPark’ta 29 Ekim günü saat 11:00’de kortej ile baslayacak etkinlikler, maskot sov ve çocuk sirki ile devam edecek. Sonrasinda, Seyyah Halk Danslari Toplulugu, Modern Dans Gösterisi ve 35&07 Orkestrasi’nin sahne alacagi Cumhuriyet coskusu, çocuk sovlari ile aksam saatlerine kadar devam edecek. Ahsap ve sisme oyun parkinin da yer alacagi alanda çocuklar Cumhuriyet Bayrami’ni eglenerek karsilayacak. Cumhuriyet Bayrami coskusu Konyaalti Belediyesi önünde saat 20:30’da sevilen sanatçi Ceylan Ertem’in sahne alacagi konserle doruga çikacak.

“Her zaman coskuyla kutlayacagiz”

HayatPark’ta gün boyu devam edecek olan Cumhuriyet coskusunu belediye önünde Ceylan Ertem konseriyle taçlandiracaklarini ifade eden Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, ‘’Cumhuriyetimizin 99’uncu yil dönümünü coskuyla kutlayacagimiz etkinliklere bütün vatandaslarimizi bekliyoruz’’ dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet’i coskuyla kutlamak için özenle hazirlandiklarini belirten Baskan Esen, “Türk Milleti’nin en büyük kazanimi Cumhuriyet’tir. Halkin egemenliginin ilan edildigi, halk iradesinin üzerinde daha büyük bir iradenin olmadigini ilan eden Cumhuriyet’i her kosulda savunmak, coskuyla kutlamak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir. Bayramimiz simdiden kutlu olsun’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile