Konyaalti'nda Isçileri Sevindiren Protokol

Konyaalti'nda Isçileri Sevindiren Protokol

Konyaalti Belediyesi ile Güvenlik-Is Sendikasi ve Belediye-Is Sendikasi arasinda ek protokol imzalandi. Imzalanan protokole göre isçilerin maasina yüzde 37 oraninda zam yapildi. Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, “Yapilan protokol isçilerimize hayirli olsun’’ dedi.

Konyaalti Belediyesi ile Güvenlik ve Savunma Isçileri Sendikasi (Güvenlik-Is) ve Türkiye Belediyeler ve Genel Hizmetler Isçiler Sendikasi (Belediye-Is) arasinda ek protokol imzalandi. Protokol imza törenine Güvenlik-Is Sendikasi Genel Baskani Ömer Çagirici, Güvenlik-Is Sendikasi Antalya Sube Baskani Recep Mutaf ve Belediye-Is Sendikasi Antalya Sube Baskani Mehmet Mercan ile sendikalarin temsilcileri katildi.

Protokole göre isçilerin maasina yüzde 37 oraninda zam yapildi.

"Isçilerimizin yanindayiz"

Protokol imza töreninde konusan Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, beraber mesai yaptiklari arkadaslarinin enflasyon karsisinda ezilmesini istemediklerini belirterek, bu konuda kendilerine yardimci olan birim müdürlerine tesekkür etti. Baskan Esen, “Yemek ücretleri ve yevmiyeler zaman zaman güncellenecek. Zor islerle ilgili tazminatlar da güncellenecek. Buradaki arkadaslarin Türkiye’deki emsallerinin en iyisi olmasini istiyoruz. Gönlümüzden geçen de yurt disindaki emsalleri ile ayni noktaya gelmeleri’’ dedi.



Üniversite ögrencilerine 850 TL’lik burs

Belediye isçilerinin üniversitede okuyan çocuklarina da aylik 850 TL yardim yaptiklarini ifade eden Esen, “Sanirim bizden baska yoktur. Her bir isçiye üniversite çagindaki çocuklari için Kredi Yurtlar Kurumu’nun verdigi burs miktari kadar her ay ödeme yapiyoruz’’ dedi.

Konusmalarin ardindan ek protokol imzalandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile