Konyaaltı‘nda Kan Bağışı Kampanyası

Konyaaltı Belediyesi ve Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile ‘Kan Bağışı Kampanyası‘ düzenlendi.

Konyaaltı İlçesi‘nin köyden kentte geçişini simgeleyen 27 Mart 1994 Yerel Seçimlerinin 17‘nci yıldönümü nedeniyle bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Kan Bağışı Kampanyası büyük ilgi gördü. Konyaaltı Belediyesi önünde düzenlenen kampanyaya, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Tolga Temel, Türk Kızılayı Konyaaltı Şube Başkanı Bahri Sarı, belediye personeli, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda bağışçı katıldı.

Her gün binlerce kişinin kendisi ya da yakınlarının tedavisi için kana ihtiyaç duyduğunu belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kan Hayat Kurtarır sloganıyla düzenlediğimiz kan bağış kampanyasıyla kana ihtiyaç duyan vatandaşlarımızla, kan vermek isteyen gönüllüler arasında köprü oluşturmaya çalışıyoruz. Belediye çalışanlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve de vatandaşlarımız her yıl düzenlediğimiz bu kampanyamıza büyük destek veriyor” dedi.

Kan bağışı konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı Başkan Böcek‘e teşekkür eden Antalya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Tolga Temel ise bu tür kampanyalarla, Antalya ve ilçelerinin kan ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile