Konyaalti'nda  Okullara Bakim Onarim Çalismasi Yapiliyor

Konyaalti'nda Okullara Bakim Onarim Çalismasi Yapiliyor

Konyaalti Belediyesi, egitim-ögretim yilinin kapanmasiyla ilçedeki okullari yeni egitim yilina hazirlamak amaciyla boya, bakim-onarim destegi sagliyor.

2020-2021 egitim-ögretim yilinin kapanmasiyla Konyaalti Belediyesi ekipleri, gelen talepler dogrultusunda ilçedeki okullarda boya, bakim ve onarim çalismasi yürütüyor. Konyaalti Belediyesi Muhtarlik Isleri Müdürlügü ekipleri, talep listesine göre okullarda düzenlemeler yapiyor. Ekipler bugünlerde, Bedriye Bileydi Ilkokulu ve Z.Marsel- Z.Denizhan Öner Ilkokulu’nun iç ve dis cephesini boyayarak, bakim-onarim çalismasi gerçeklestiriyor.

“Çocuklar iyi kosullarda egitim almali”

Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, egitim kurumlarina çok önem verdiklerini söyledi.

Baskan Semih Esen, okullardan gelen talepleri büyük ölçüde karsilamaya çalistiklarini belirterek, “Gelecegimizin teminati çocuklarimizin daha iyi kosullarda egitim almasi amaciyla egitim kurumlarimizin isteklerini yerine getiriyoruz. Özellikle yaz aylarinda, okullarin da tatile girdigi bu dönemde gerekli bakim onarim çalismalarini gerçeklestiriyoruz. Okullarimizin çevre düzenlemesi, boya, gerekli tadilat islerini yapiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile