Konyaalti Sahili'nde Hummali Çalisma

Konyaalti Sahili'nde Hummali Çalisma

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Bogaçayi Köprüsü ile Liman arasinda kalan bir kilometrelik alani yeni bir yasam alanina çevirmek için baslattigi, ‘Konyaalti Sahili Çevre Düzenleme Projesi’nde çalismalar hummali bir sekilde sürüyor.

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin kendi öz kaynaklariyla yapimina basladigi "Konyaalti Sahili Bogaçayi Köprüsü-Liman Kavsagi Arasi Çevre Düzenlemesi" projesi hizla ilerliyor. Bogacagi ve Liman arasindaki 1 kilometre uzunlugundaki alanda ekipler yogun bir çalisma yapiyor. Ekipler, sahilde bir yandan altyapi çalismasi yaparken, bir yandan da tamamlanan alanlarda kaldirim dösemesi yapiyor. Projenin güney tarafinda karo, kuzey tarafinda da dogal tas kaplamasi yapiliyor.

23 bin metrekare yesil alan

Büyüksehir Belediyesi 2. Etap Konyaalti Sahil Projesi, 74 bin metrekarelik bir alandan olusurken 23 bin metrekarelik yesil alani kapsiyor. Proje içerisinde kosu yolu, bisiklet yolu park alanlari ve seyir teraslari bulunuyor. Konyaalti Sahili Çevre Düzenleme Projesi’nde kiyi kanununa uygun olarak 150 metre arayla 5 adet büfe ve sezlong yeri, 1000 metre kosu, 1000 metre bisiklet yolu da olacak. KDV dahil yaklasik 200 milyon TL’ye mal olacak proje Büyüksehir Belediyesi tarafindan hataya geçiriliyor. Proje içerisinde 370 araç kapasitesine sahip cep otoparklar ayrica otobüsler için ayri bir otopark alani olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile