Konyaspor Basın Sözcüsü Öten:''hakemler Hakkında Konuşmuyoruz Ancak Kötü Yönetimdevam Ederse Görüşlerimizi Açıklamaktan Çekinmeyeceğiz''konya

Bank Asya 1.

  Lig takımlarından Konyaspor Kulübünün Basın Sözcüsü Güven Öten , hakemler hakkında konuşmadıklarını ancak kötü yönetimlerin devam etmesi halinde görüşlerini açıklamaktan çekinmeyeceklerini belirtti .

Öten , AA muhabirine yaptığı açıklamada , takımın Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarından puan alamamanın verdiği moralsizlik ile Kayseri Erciyesspor maçına çıktığını belirtti .

Zorlu hava şartlarına rağmen alınan 3 puanın takımın moral ve motivasyonunu yükselttiğini ifade eden Öten , rakiplerinin aldığı sonuçlarında durumlarını olumlu yönde etkilediğini bildirdi .

Öten , Bank Asya 1 . Lig`de her hafta ilginç sonuçların alındığını vurgulayarak , şunları kaydetti : ``Bizim evimizde oynadığımız maçlarda 3 , deplasmanda ise 1 puan sloganımız var . Bu haftadan itibaren fikstür avantajı lehimize dönmeye başladı . Fikstür avantajı lehimizde dönüyor ancak son haftalarda hakem yönünden şansız günler geçiriyoruz . Zaten kulüp olarak zor bir süreçten geçiyoruz . Kayseri Erciyesspor maçında kötü bir hakem yönetimi vardı . Kötü yönetime karşı seyircimizi tutamıyor ve ceza alıyoruz . Hakemler hakkında konuşmuyoruz ancak kötü yönetim devam ederse görüşlerimizi açıklamaktan çekinmeyeceğiz . `` ( MUM-MRS )
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile