Konyaspor Baskani Ömer Korkmaz, Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Konyaspor Baskani Ömer Korkmaz, Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Konyaspor Baskani Ömer Korkmaz, Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) düzenlenen Topluluk Akademisi 2024 etkinlikleri kapsaminda ögrencilerle bir araya gelerek ’Gönüllülük’ konusunda söylesi gerçeklestirdi.

NEÜ Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi tarafindan ögrenci topluluklari baskanlari için organize edilen bir egitim ve destek programi olan ’Topluluk Akademisi’ çerçevesinde Ahmet Kelesoglu Ilahiyat Fakültesi Nezahat Kelesoglu Konferans Salonu’nda düzenlenen ’Gönüllülük’ baslikli etkinlikte Konyaspor Baskani Ömer Korkmaz, ögrenci topluluklari temsilcileriyle bulustu.

NEÜ Ahmet Kelesoglu Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mürsel Biçer ve NEÜ Ögretim Üyesi Prof. Dr. Zekeriya Mizirak’in moderatörlügünü yaptigi programda konusan Baskan Ömer Korkmaz, gönüllülügün toplumun dayanisma ve yardimlasma ruhunu güçlendirdigini vurgulayarak, sporun ve kulüplerin topluma olumlu katki saglamak için önemli bir platform oldugunu belirtti.

Insan iliskilerinde güvenin mühim bir yer teskil ettigini kaydeden Korkmaz, "Hayallerimde her zaman Konyaspor baskani olmak vardi. Çünkü Konyaspor tribününde, o atmosferde büyümüs bir insanim ve gönülden bu takima bagliydik her zaman. Böyle bir ise akil yürüterek girilmez, gönül karar verir ve bu bir gönül isidir. Bu tür görevlerde bulunmak fedakarlik gerektirir. En çok da ihmal ettiginiz en degerlileriniz, aileniz oluyor maalesef. Ama neden burada oldugunuzu düsündügünüz zaman, kalbinize sordugunuzda devam edip daha iyisi için ugrasmaya çalisiyorsunuz" dedi.

Konyaspor’un uzun vadeli, sürdürülebilir planlari olan bir kulüp haline gelmesi için çalistiklarini aktaran Baskan Korkmaz, "Kulüpte görev aldigim dönemlerde hep dikkat ettigim bir konu vardir. En küçügünden en büyügüne Konyaspor’a gönül vermis, maçlara gelmis, en ufak katki saglamis kim varsa onlarin hakkini korumak. Insallah önümüzdeki sene Süper Lig’de devam edersek mevcut çalismalarimiza ek olarak altyapi ve diger spor branslarinda da önemli isler, yatirimlar yapma hazirligi içerisindeyiz" seklinde konustu.

Program, soru cevap bölümü ve hediye takdiminin ardindan fotograf çekimi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile