Konyaspor'da Omerovic'in Durumu Yönetim Toplantisinda Belli Olacak

Konyaspor'da Omerovic'in Durumu Yönetim Toplantisinda Belli Olacak

Konyaspor’da teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollarin ayrilip ayrilmayacagi yarin yapilacak yönetim kurulu toplantisindan sonra belli olacak. Konyaspor 2. Baskani Adem Bulut, "Sivasspor maçindan sonra bir degerlendirme yaptik. Net kararimizi yarin toplantinin sonrasinda açiklayacagiz" dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Hakan Keles ile yollarin ayrilmasindan sonra 62 yasindaki Bosna-Hersekli çalistirici Fahrudin Omerovic ile mukavele imzalamisti. Ligin bitimine 4 hafta kala yesil-beyazli yönetimde Fahrudin Omerovic ile yollarin ayrilmasi gündeme geldi. Konu ile ilgili açiklama yapan Konyaspor 2. Baskani Adem Bulut, "Sivasspor maçindan sonra bir degerlendirme yaptik. Net kararimizi yarin toplandiktan sonra açiklayacagiz. Su ana kadar yazilanlarin hiçbirinin kesinligi yok ve resmiyet kazanmadigi için sadece söylentiden ibaret. Yarin bir karar verilecek. Omerovic hocayla devam edilip edilmeyecegi ile su anlik alakali bir karar çikmadi ama büyük ihtimalle devam edilmeyecek gibi görünüyor. Netlik kazanmadigi için de biz bir sey diyemiyoruz" diye konustu.

Adem Bulut, Fahrudin Omerovic ile yollarin ayrilmasi halinde takimin basina gelecek hocanin yeni bir hoca mi olacagi yoksa içeriden biri mi olacagina da yarin karar vereceklerini kaydetti.

Fahrudin Omerovic, yesil-beyazli takimin basinda çiktigi 13 lig maçinda 3 galibiyet, 5 maglubiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan elde etti. Bu maçlarda 16 gol atan yesil-beyazlilar, kalesinde 15 gol gördü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile