Koop-İş'ten Terör Tepkisi

Koop-İş'ten Terör Tepkisi

Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul, Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca üs bölgesine yapılan terör saldırısını lanetledi.

Dağlıca’da meydana gelen terör saldırıları ve ardından16 şehit düşen askerimiz için Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Tarık Toğrul bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Toğrul,“Son günlerde artarak devam eden terör olayları ve birbiri ardına gelen şehit haberleri milletimizin yüreklerini dağlamaya devam ederken, bir acı haberde bugün Hakkari Dağlıca’dan geldi.Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde askerlerimize yönelik yapılan haince saldırılar bir kez daha bizleri yasa boğmuştur. İlk gelen bilgilere göre çok sayıda askerimizin şehit olduğu ve birçok askerimizin de yaralı olduğu ifade edilmektedir.Hakkari Dağlıca’da meydana gelen terör saldırılarında çok sayıda askerimizin şehit olması ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız büyük. Dağlıca başta olmak üzere gerçekleştirilen bütün terör saldırılarını nefretle kınıyoruz. Şehit askerlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, tüm milletimize, Genel Kurmayımıza, ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyoruz.” Dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile