Kooperatif Başkanı Esnafı Uyardı

Sınırlı Sorumlu 67 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bünyamin Kanatoğlu, Salihli'de Belediye, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Trafik Komisyonunun ortak kararı doğrultusunda şehir içerisine park etmiş kamyonlara ceza yazıldığını ve bu cezanın da kendilerini üzdüğünü ifade etti

Sınırlı Sorumlu 67 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bünyamin Kanatoğlu, Salihli'de Belediye, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Trafik Komisyonunun ortak kararı doğrultusunda şehir içerisine park etmiş kamyonlara ceza yazıldığını ve bu cezanın da kendilerini üzdüğünü ifade etti.
Komisyonun kararlarına saygı duyduklarını ifade eden Kanatoğlu, Salihli Belediyesi'nin araçlarını park etmek için kendilerine temin ettiği Gümüşçayı ve E-96 Karayolu'nda bulunan park yerlerinin asfaltlanması talebinde bulundu. Salihli'nin çok güzel bir şehir olduğunu belirten Kanatoğlu; şöyle konuştu: "Hepimiz biliyoruz ki Salihli herkes tarafından tercih edilen huzurlu, sakin ve emniyetli bir şehir. O zaman biz kamyoncu esnafı olarak üzerimize düşen sorumluluklarımız var. Nasıl ki apartmanda oturmanın
bir kuralı varsa şehirde oturmanın da bir kuralı olduğunu unutmamalıyız. Kamyoncular olarak araçlarımızı belediyemizin bizlere tahsis ettiği parklara bırakmamız gerekir. Kamyon gürültüsü ile kimseye rahatsız etmeye hakkımız yok. Kooperatif olarak sadece Salihli Belediyesi'nden Gümüşçayı ve E-96 Karayolu'nda bulunan park yerlerinin asfaltlanmasını istiyoruz. Biz de kooperatif olarak bu parklara güvenlikçi tahsis etmeyi planlıyoruz."
Kanatoğlu; yardımcı olan Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay başta olmak üzere başkan yardımcılarına, Şoförler Odası'na gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile