Kooperatif Başkanlığına Öksüz Seçildi

Kooperatif Başkanlığına Öksüz Seçildi

Öz Giresun Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı`na Yüksel Öksüz seçildi.


Kooperatifin Olağanüstü Genel Kurulu, Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) toplantı salonunda yapıldı. Yüksel Öksüz başkanlığında tek listeyle gidilen seçim, el kaldırma yöntemiyle gerçekleştirildi. Katılan üyelerin tamamının oyunu alan Yüksel Öksüz, Öz Giresun Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı`na seçildi.

Olağanüstü Genel Kurula katılan Ordu Birlik Başkanı Yüksel Kaya, Öz Giresun Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi`ni yeni doğan bir bebeğe benzetti. Kaya, esnaftan kooperatife sahip çıkmalarını isteyerek, "Kooperatifler esnaf ve sanatkarlara ucuz kredi temin etmek, bulmak, kefalet etmek amacıyla kurulurlar. Bu kooperatifimiz yeni doğan bir bebek gibidir. Kıymetini iyi bilin. Bu yeni doğan bebeği yaşatmaya çalışalım." dedi.

Yüksel Öksüz başkanlığındaki Öz Giresun Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi Namık Altunbaş ve Regaip Aksoy`dan oluştu. Üstkurul delegelerine de Namık Altunbaş ve Yüksel Öksüz seçildi. Genel kurula GESOB Başkanı Ali Kara, üyeler ve davetliler katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile