Koopgrooss Magazasi'nin 3'Üncüsü Gaziantep'te Açildi

Türkiye Tarim Kredi Kooperatifleri (Tarim Kredi) ürünlerinin toptan ve perakende satisinin yapildigi KoopGrooss Magazasi'nin 3'üncüsü Gaziantep'te açildi.

Tarim Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardimcisi Davut Arpa, Sahinbey ilçesindeki Güneykent Mahallesi'ndeki açilista, Tarim Kredi'nin Türkiye'nin bir çiftçi kurulusu oldugunu vurguladi.

Tarim Kredi'nin 17 bölge birligi, 1615 kooperatifi, 200 hizmet bürosu, 19 istiraki yapilanmasiyla çiftçinin hizmetinde oldugunu ifade eden Arpa, "Tüm dünya örneklerinde oldugu gibi Türkiye'de de Tarim Kredi Kooperatifleri bir elini çiftçiye uzatirken diger taraftan da tüketicinin yaninda yer aliyor. Üretici ile tüketici arasinda köprü olma noktasinda yapilanmasini hizli bir sekilde gelistirerek dönüstürüyor." dedi.

Tarim Kredi Pazarlama ve Marketçilik AS Genel Müdürü Bayramali Yildirim ise 5 yillik strateji plani hazirladiklarini söyledi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in sene basinda belirledigi 500 market hedefine ulastiklarini anlatan Yildirim, sunlari kaydetti:

"Türkiye genelinde 13 lojistik merkezimiz var, bunlar sayesinde birçok ilde magaza açildi. 2022'nin ilk 6 ayindan itibaren Türkiye geneline yaygin 13 lojistik merkezinde 81 il ve potansiyel ilçelerin tamaminda yayginlasmaya devam edecegiz. Girdi maliyetlerinde de bir indirim olmasi normaldir. Tarim Kredi olarak vatandaslarimizin yaninda yer almak için girdi fiyatlarinda indirim olmasini beklemeden indirimleri fiyatlarimiza yansitmaya basladik. Dün yaptigimiz çalismayla beraber yüzde 30'a varan indirimlerimizi fiyatlarimiza yansittik. Fiyatlar yukari dogru çikarken fiyatlarimizi asagida tutarak regülasyon görevinde öncülük yaptik, su anda fiyatlarimizi asagi alirken ilk hareketi yaparak da piyasada öncülük yaptik."

Açilisa, Sahinbey Kaymakami Tahir Sahin, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sehitkamil Kaymakami Ömer Kalayli, Tarim Il Müdürü Mehmet Karayilan ve sirket yöneticileri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile