Köpegine Zarar Veren Adami Otomobile Baglayip 150 Metre Sürükledi

Köpegine Zarar Veren Adami Otomobile Baglayip 150 Metre Sürükledi

Antalya’nin Kas ilçesinde bir kisi, köpegine zarar verdigini ileri sürdügü kisiyi ellerini ve ayaklarini baglayip otomobil arkasinda iple 150 metre sürükledi. Sürükleme olayi jandarmanin süpheliyi gözaltina almasiyla sona ererken, görüntüler sosyal medyada tepki topladi.

Olay, Ova Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.T. köpegine zarar verip kendisine küfür ettigini ileri sürdügü ve psikolojik sorunlari oldugu ögrenilen Orhan S.’nin evine giderek tartismaya basladi.

Tartisma büyüyüp kavgaya dönmesinin ardindan S.T., Orhan S.’yi ellerinden ve ayaklarindan bagladi, ardindan iple 48 HG 669 plakali aracinin arkasinda 150 metre sürükledi. Bu sirada devriye gezen Kinik Jandarma Karakolu ekipleri, olayi sonlandirarak S.T.’yi gözaltina aldi. Ekipler, ellerini ve ayaklarini çözdügü Orhan S.’yi tedavisinin yapilmasi için saglik ekiplerine teslim etti.

Orhan S.’nin saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, gözaltina alinan S.T., karakoldaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansiyan olay ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile