Köpek Saldirisindan Kaçarken Ayagini Kiran Çocuk, Yasadiklarini Anlati

Köpek Saldirisindan Kaçarken Ayagini Kiran Çocuk, Yasadiklarini Anlati

Hatay’in Samandag ilçesinde köpek saldirisina ugrayan 14 yasindaki kiz çocugunun, saldiridan kaçarken ayagi kirildi. Olay ani güvenlik kamerasina yansirken, çocuk yasadigi korku dolu anlari anlatti.

Olay, Samandag ilçesi Degirmenbasi Mahallesi’nde meydana geldi. 23 Nisan aksami kuzenleriyle disariya çikan 14 yasindaki Zeynep Açar, yolun karsisinda duran köpegin saldirisina ugradi. Köpegin üzerlerine dogru kostugunu gören Açar, köpekten kaçarken yere düstü ve ayagini kirdi. Köpegin kizlara saldirma ve Açar’in kaçarken ayagini kirilma anlari güvenlik kamerasinca kaydedildi. Kizi köpek saldirisina ugradiktan sonra konusan Mithat Açar, yetkililerden sokak köpeklerinin toplanmasini istiyor.

“O korkuyla ve can havliyle kosarken ayagimi çarptim ve kirildi”

Köpekten kaçtigi esnada ayagina kütüge çarptigini belirten 14 yasindaki Zeynep Açar, “Kuzenlerimle aksam yürüyüs yapmak istedik. Yolun karsisinda bir köpek vardi. Köpege herhangi bir kiskirtma yapmamamiza ragmen üstümüze dogru kosmaya basladi.

Biz de o korkuyla ve can havliyle kendimizi kosarken bulduk. Ben de o sirada ayagimi kütüge çarptim. O esnada ayagim kirildi. Su an ayagimda hala agrilarim var. Yürüme sürecim 2 ay sürebilir. Sokak köpekleri hakkinda gerekenlerin yapilmasini istiyorum” dedi.



“Kizim bu acilari çekti ama baska çocuklar çekmesin”

Kizinin yolda giderken köpek saldirisinda ugradigini ifade eden Mithat Açar, “Geçen Çarsamba günü kizim ve kuzenleri yolda giderken aksam saatlerinde bir köpegin saldirisina ugradi. Kizim köpekten kaçmaya çalisirken yolda duran kütüge ayaga takilarak yere düsünce ayagi kiriliyor. Kizim bir köpek saldirisina ugradigini söyledi.

Çevrede çok köpek var ama kizima bir köpek saldirdi. Bir köpegin saldirisi da yeterli oluyor. Yetkililerden sokak köpeklerinin toplanmasini istiyorum. Kizim bu acilari çekti ama baska çocuklar çekmesin. Yetkililerden bir çözüm bulmalarini istiyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile