Köpeklerden Kaçarken Otomobilin Çarptigi Genç Canindan Oluyordu

Köpeklerden Kaçarken Otomobilin Çarptigi Genç Canindan Oluyordu

Antalya’da basibos köpeklerden kaçarken otomobilin çarptigi 15 yasindaki genç yüzünden yaralandi. Kaza güvenlik kamerasina yansirken, beyninden sarsinti yasadigini belirten yarali genç, “Sadece köpeklerin saldirdigini hatirliyorum. 15 dakika baygin kalmisim, kalktigimda kanlar içerisindeydim. Ailem geldi yanima, onlari bile hatirlamadim” dedi.

Olay, dün 09.30 siralarinda Kadriye Mahallesi Turizm Caddesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, ögretmenlerinden izin alip istedigi otele staj basvurusu yapmak için yola çikan Hamitcan Haber’e (15) sokak köpekleri saldirdi. Kaçmaya baslayan Haber, refüjü asip yola çiktigi sirada otomobil çarpti. Çarpmanin siddetiyle yola savrulan Haber yüzünden yaralandi. Saglik ekipleri tarafindan özel bir hastaneye kaldirilan genç burnundaki kesi nedeniyle ameliyat edildi, yüzündeki yaralar için de tedavi uygulandi. 1 gün hastanede tedavi altinda kalan genç, ardindan taburcu edildi.

"Ailemi bile hatirlamiyordum”

Yasadiklarini anlatan Hamitcan Haber, köpeklerin kendisine saldirdigini ve kaçmaya basladigini belirterek, “Sadece bana köpeklerin saldirdigini hatirliyorum, sonrasini hiç hatirlamiyorum. Kaza sonrasi beynimde sarsilma olmus. 15 dakika baygin kalmisim. Kalktigimda kanlar içerisindeydim, ailemi bile hatirlayamiyordum. Köpeklerin toplanmasini istiyorum. Benim basima geldi, bir baskasinin basina gelmemesini istiyorum” dedi.



"Duydugumda beynimden kaynar sular döküldü"

Anne Safiye Haber ise olayi duyunca çok tedirgin oldugunu dile getirerek, “Insanin çocugundan böyle bir haber almasi çok kötü bir sey. Duydugumda beynimden kaynar sular döküldü. Neye ugradigimi sasirdim. Benim çocugumun hayati, köpeklerin hayatindan daha ucuz degil, daha üstün. Görüntüleri izleyince çok kötü oldum, bununla kurtulduguna sükrettim. Bunu yasamayan bilmez. Insan basina gelince anlayabiliyor. Barinak yapsinlar, sokak köpeklerini toplasinlar. Hayvan haklari diyerek karsimiza çikanlar barinak yaptirsin. Bu köpeklerin sokaktan toplanmasini istiyoruz” diye konustu.



"Sokak köpekleri toplansin"

Baba Hasan Haber de, oglunun otele evrak vermek için gittigi sirada sokak köpeklerinin saldirdigini ve bu olay yasandigi için üzüntü duydugunu ifade etti.

Hasan Haber, sokak köpeklerinin toplatilmasi gerektiginin altini çizdi.

Olay ani güvenlik kamerasinda

Öte yandan gencin köpeklerden kaçarken otomobilin çarpmasi güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde kosarak refüjden yola çikan gence otomobilin çarpmasi ve gencin yola savrulma anlari yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile