Koray Koçhan Açiklamasi '31 Mart Sonrasi Maçka'da Ustalik Dönemine Baslayacagiz'

Koray Koçhan Açiklamasi '31 Mart Sonrasi Maçka'da Ustalik Dönemine Baslayacagiz'

AK Parti Maçka Belediye Baskan Adayi ve Maçka Belediye Baskani Koray Koçhan, yaptiklari hizmetlerle 10 yilda Maçka’nin cehresini degistirdiklerini ifade ederek “31 Mart sonrasi Maçka’da ustalik dönemine baslayacagiz” dedi.

AK Parti Maçka Belediye Baskan Adayi Koray Koçhan, seçim çalismalari kapsaminda gitmedik mahalle, çalmadik kapi birakmiyor. Gittigi her yerde sevgi ile karsilasan Baskan Koçhan, 10 yillik baskanlik döneminin ardindan ustalik dönemine hazir oldugunu söyledi.

Yeni projeler ile Maçka’yi hizmet noktasinda daha ileri tasimak istediklerini ifade eden Baskan Koçhan, “2014’den bugüne kadar ‘Maçka’da olmaz’ denilen yatirimlari hayata geçirdik. Dogalgaz, Macera Parki, Beton tesisi gibi Maçka’ için çok önemli yatirimlar gerçeklestirdik. Insallah Pazartesi günü ‘ustalik’ dönemine baslayacagiz. Böylece Maçka’mizi hizmet noktasinda daha ileri tasiyacagiz” diye konustu.

Maçka’nin en büyük sorunun yol oldugunu ifade eden Baskan Koçhan, “Bu güne kadar ne söz verdiysek hepsini gerçeklestirdik. Maçka’nin en büyük sorunu yol sorunudur. Biz 10 yilik süreçte ana yolu beton veya asfalt olmayan hiçbir mahalle kalmadi. Yeni dönemde kuracagimiz Tas kirma eleme tesis ile kuru beton tesisimize malzeme saglayarak beton çalismalarini hizlandiracagiz. Böylece önümüzde ki 5 yilda Maçka’da betonlanmamis yol birakmayacagiz. Maçka’mizda yol sorunu tamamen çözmeye haziriz ve kararliyiz” seklinde konustu.

2024 yili yerel seçimlerin Maçka için Altin firsat oldugunu ifade eden Baskan Koçhan, “Tabi bu seçimler Maçka için çok önemlidir. Bakin önümüzde 4 yil gibi seçimsiz bir dönem olacak. Basta Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan, Trabzon Büyüksehir Belediye Baskanimiz Kiymetli hemserimiz Ahmet Metin Genç, Maçka’da da biz olmak üzere, güçlü bir yapi ortaya çikacak. Bu da Maçka’ya hizmet olarak geri gelecek. Bu yüzden bu seçim Maçka için tarihi bir firsattir. Maçka bu dönem altin çagini yasayacak” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile