Körfez Belediyeler Birliği’nden Vali Arslan’a Teşekkür Ziyareti

Körfez Belediyeler Birliği’nden Vali Arslan’a Teşekkür Ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Fikret Akova’nın başkanı olduğu Körfez Belediyeler Birliği üyeleri Vali Yılmaz Arslan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vali Arslan 'a “Katı Atık Bertaraf ve Geri Kazanım Tesisi” çalışmaları kapsamında vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden belediye başkanları çiçek verdi.

Geçtiğimiz 8 Mart günü Ankara 'da İller Bankası Macunköy Tesisleri 'nde Körfez Belediyeler Birliği 'nin “Katı Atık Bertaraf ve Geri Kazanım Tesisi” çalışmaları kapsamında, proje çizimi ihalesinden sonra “Entegre Katı Atık Yönetim Projeleri 'nin hazırlanması İçin Teknik Yardım Projesi” mutabakat zabıtları Birlik Başkanı Fikret Akova ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri tarafından törenle imzalanarak yürürlüğe girmişti.

“Katı Atık Bertaraf ve Geri Kazanım Tesisi” projesi kapsamında destek veren Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan 'ı makamında ziyaret eden Körfez Belediyeler Birliği Başkanı olan Fikret Akova, Birlik Encümen Üyeleri Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Karaağaç Belediye Başkanı Arif Efetekin, ve Altınoluk Belediye Meclisi Üyesi Zekai İnce çiçek vererek teşekkür etti

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile