Körfez’de Mysia Havacılık Festivali Başladı

Körfez’de Mysia Havacılık Festivali Başladı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Körfez Sportif Havacılık Kulübü’nün organize ettiği Mysia Havacılık Festivali’ne ev sahipliği yaptı.


Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Mysia Havacılık Festivali’nin Ören sahilindeki ilk bölümü büyük ilgi gördü. Ören’deki gösterilere üçü yabancı 11 gösteri ekibi katıldı.

Yapılan açıklamalarda amacın vatandaşlara havacılığı sevdirmek olduğu bildirildi.

Önce bazı uçuş okulları gösterilerini sunarken, festivalin sonunda Romanya’nın Hawks ekibi de 5 uçakla gösteri yaptı. Festival de Solotürk’ün gösterileri nefesleri kesti. F16 uçağının gösterisini plajda bulunan yüzlerce vatandaş büyük bir ilgiyle izledi ve alkışladı. Vatandaşlar da, heyecan yaşadıklarını belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Güzel bir gün geçirdiklerin anlatan Mehmet Bicik, “Gösteriler çok güzeldi. Bu, Burhaniyeliler için de çok güzel bir gün oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Soner Ertan, “Sahilde gösteri izlemek çok güzel di. Muhteşem gösteriler oldu. Büyük bir heyecanla izledik” derken Ayşe Ertan ise, “Hafta sonunu çok güzel geçirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile