Körfez Havaalanına 2 Bakanlı Açılış

Körfez Havaalanına 2 Bakanlı Açılış

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi eski ilçe başkanı İhsan Karagöz, ilçe halkını 19 Haziran, Cumartesi günü yapılacak olan Körfez Havaalanı'nın açılış törenine beklediklerini söyledi

  Balıkesir ' in Burhaniye ilçesinde , Adalet ve Kalkınma Partisi eski ilçe başkanı İhsan Karagöz , ilçe halkını 19 Haziran , Cumartesi günü yapılacak olan Körfez Havaalanı ' nın açılış törenine beklediklerini söyledi .
Saat 12 : 00 de Cumhuriyet meydanından otobüs kaldırılacağını belirten Karagöz , körfeze büyük değer katacak havaalanı açılışının görkemli olacağını söyledi .
Cumartesi günü düzenlenecek açılış programı için hazırlıklarım tamam olduğunu belirten İhsan Karagöz , " Uluslar arası uçuşlara hazır hale getirilen körfez Havaalanı ' nın açılışını Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Devlet Bakanı Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek birlikte yapacaklardır . Cumartesi günü saat 13 . 00 deki tören için , saat 12 . 00 den itibaren Cumhuriyet Meydanı ' ndan otobüsler kaldırılacaktır . Tüm ilçe halkını törene katılmaya çağırıyoruz . Aynı gün saat 11 . 00 ' de de Edremit ' te il başkanımız Adil Çelik ' in başkanlığında il danışma meclisi toplantısı yapılacaktır " diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile