Körfez Vapurları, Hafta Sonları Mordoğan'a Yolcu Taşıyacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl başlattığı hafta sonları turistik ilçelere körfez vapuru seferlerine bu yıl Mordoğan güzergahını da ekledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, geçen yıl yaz dönemi boyunca İzdeniz körfez vapurlarıyla cumartesi-pazar günleri gerçekleştirilen ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Foça seferinin güzergahı, Mordoğan'a uzatıldı.

'Dario Moreno' vapuru, Karşıyaka, ve Konak iskelelerinden aldığı yolcularla önce Foça'ya, ardından ise Karaburun'un Mordoğan beldesine gitti. Yolcular iskelelerde Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından karşılandı.

Açıklamada vatandaşların, turistik merkezlere denizden ekonomik ve keyifli seyahate ilişkin, turistik merkezlerde ise esnafın hareketliliğe ilişkin memnuniyetleri aktarıldı.

İzdeniz vapurlarının, cumartesi ve pazar günleri sabah 08.00’de Karşıyaka’dan 8.20'de ise Konak iskelesinden hareket ederek önce Foça’ya, ardından Mordoğan’a geçeceği ve seferini 13.00'de Karşıyaka iskelesinde sonlandıracağı, öğleden sonra ise 16.30’da Karşıyaka’dan hareket edip sırasıyla Konak, Mordoğan, Foça ve Karşıyaka iskelesine yanaşacağı bildirildi.

Seferlerin bayram tatili nedeniyle 10 Temmuz'a kadar her gün yapılacağı kaydedildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile