Korgan Belediyesinde 'Halk Günü' Düzenleniyor

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, vatandaşların sorunlarını çözmek ve dertlerini dinlemek için çarşamba günleri makamında vatandaşlarla bir araya geliyor.

Her zaman vatandaştan yanı tavır sergilediğini ve bundan sonra da sergilemeye devam edeceğini söyleyen Kiraz, "Halktan olan kazanır ve halka da kazandırır" dedi.

Her haftanın çarşamba günü halkın günü olduğunu ifade eden Kiraz, şunları kaydetti:
"Her hafta çarşamba günleri makamımda vatandaşlar ile bir araya geliyorum. Vatandaşların sorunlarını başkaları aracılığıyla değil de yüz yüze dinliyorum. Bu şekilde vatandaşlara bire bir hizmet verebiliyorum. Gördüğüm kadarıyla da vatandaşlar çarşamba gününü iple çekiyorlar. Sorunlarını anlatarak benden yardım bekliyorlar. Vatandaşlarımıza her zaman hizmet edeceğiz. Korgan bu zamana kadar görmediği başkanı sayesinde başarıyı yakalayacaktır."
Uygulamadan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlardan Neriman Bolgi, "Başkanımıza istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. Kendileri zaten sürekli halkın içinde ve bizlerin sorunlarını dinliyor. Bir vatandaş gibi bizlerle muhabbet ediyor. Kendileri güler yüzlü ve halkçı bir kişiliğe sahip. Başkanımızdan çok memnunuz" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile