Korhan Berzeg'e Ait Yeni Bulgular Dere Yataginda Araniyor

Korhan Berzeg'e Ait Yeni Bulgular Dere Yataginda Araniyor

Balikesir’in Gönen ilçesine bagli Armutlu Mahallesi’nde dere yataginda bulunan kemik parçalarindan alinan DNA’nin Korhan Berzeg’in kizi Nisa Berzeg ile eslesmesinin ertesi gününde de ormanlik alandaki detayla arama çalismalari devam ediyor.

Korhan Berzeg’e ait yeni bulgular arayan ekipler, ilk kemik parçalarinin bulunmasinin üzerinden bu yana geçen 5’inci günde de çalismalarini sürdürüyor. Bugün, Gönen’in Armutlu ve Gelgeç Mahallesi arasinda kalan dere yatagina yogunlasan 60 kisilik ekip, 3 kadavra arama köpegi esliginde dere yatagini çit tarafli olarak ariyor.

Bölgede çobanlik yapan Özcan Çakar yabani hayvan popülasyonuna isaret etti

Kemik parçalarinin bulundugu köyde çobanlik yapan Özcan Çakar (70), IHA muhabirine bölgede farkli türden ve çok sayida yabani hayvan oldugunu söyledi.

Özcan Çakar, “Korhan bey köpegi ile beraber köyün etrafinda gezerdi ve uzaga gitmezdi. Çok temiz ve iyi bir adamdi ama aniden kayboldu. Sonrasinda aramalar yapildi. Bir türlü bulamadik. Bölgede kurt, ayi, çakal, domuz, tiki gibi yabani hayvanlar bulunur. Biz hayvanlarimizin basindan ayrildigimizda hemen zarar verirler. Ben hayvanlarimin yanindan ayrilmis olsam 10 dakika içinde hemen ziyan ederler” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile