Korkuteli Ilçesinde 18 Sera Hortumda Zarar Gördü

Korkuteli Ilçesinde 18 Sera Hortumda Zarar Gördü

Antalya’nin Korkuteli ilçesinde çikan hortum 18 seraya ve içindeki ürünlere zarar verdi. Korkuteli Kaymakami Ömer Çimsit, Kayabas ve Küçüklü mahallelerinde çikan hortumda zarar gören seralari inceledi.

Kaymakam Ömer Çimsit, Korkuteli Belediye Baskani Ömer Niyazi Islek, Tarim Ilçe Müdürü Selda Sert, Kayabas ve Küçüklü Mahallesinde seralari zarar gören çiftçilerle görüstü. Kaymakam Çimsit, zarar gören seralari yerinde incelerken kaymakamlik olarak devlet olarak vatandaslarin her zaman yaninda olduklarini söyledi.

Ilgili kurumlarla irtibata geçildigini ve zararlarin telafisi ile alakali sürecin takip edildigini söyleyen Cimsit, "18 vatandasimizin serasinda hortum sebebiyle zarar olustu. Can kaybinin olmamasi en büyük tesellimiz. Sigorta yok diye devlet yardim etmeyecek anlamina gelmez. Kaymakamlik olarak zarar gören çiftçilere elimizden gelen katkiyi yapacagiz. Devletimiz ve hükümetimiz burada gerekli incelemeleri yapti. Gerekli tutanaklar tutuldu. Tarim ilçe müdürlügümüz zarar tespit çalismalarinin yapti” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile