Korkuteli’nde Diş Tedavi ve Protez Merkezi Hizmete Girdi

Korkuteli’nde Diş Tedavi ve Protez Merkezi Hizmete Girdi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Devlet Hastanesi’ne bağlı Diş Tedavi ve Protez Merkezi, hizmet vermeye başladı.


Korkuteli'nde daha önce Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Diş Polikliniği, Diş Tedavi ve Protez Merkezi olarak hizmete sunuldu.
Merkezde 7 tane diş ünitesi ve 4 hekimin bulunduğunu belirten Diş Hekimi Aydın Yörük, ağız ve diş sağlığı ile ilgili birçok hizmetin bu merkezde verilebildiğini dile getirdi.Yörük, "Hastanemizde protez, dolgu gibi tedavilerin yanı sıra genel anlamda tüm işlemleri yapıyoruz" dedi

Yeni hizmete giren merkezde 4 diş hekimi, 2 hemşire bulunduğunu ve Diş Tedavi Protez Merkezi’nde tedavi olmak isteyen vatandaşların 182 randevu sistemiyle veya randevusuz gelerek tedavi olabileceklerini dile getiren Yörük, "Merkezimiz son teknoloji cihazlarla donatıldı. Eksiklerimiz var ancak zamanla hepsini tamamlayacağız" diye konuştu.

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu ise, Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nin son teknolojik cihazlarla donatıldığını ifade ederek, "Hedefimiz ayrı bir Diş Hastanesi yaptırmak. Doğalgaz meselesini Bakanlığa göndermek için nasıl çalıştıysak, Diş Hastanesi için de çabalarımıza devam edeceğiz. Uygun bir yer tespit ettiğimiz anda çalışmalarımıza başlayacağız.Merkezde 7 adet ünite bulunuyor. Devlet Hastanesi’ndeki 3 ünite ile birlikte Korkuteli’ndeki toplam diş ünitesi sayısı 10’a çıkmış oldu" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile