Korkuteli'nde 'Kros Yarışı'

Korkuteli'nde 'Kros Yarışı'

Korkuteli'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Kros Yarışı' düzenlendi.

Erkekler ve kızlar olmak üzere 2 ayrı kategoride gerçekleşen yarışta 130 öğrenci birinci olmak için koştu. 3 bin metre Kros Yarışı, Korkuteli Galericiler Sitesi'nden start alarak, Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu.
Erkekler 3 bin metre Kros Yarışı'nda Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Mehmet Öz birinci, Korkuteli Lisesi'nden Erdi Çakmak ikinci, Anadolu Lisesi'nden Erdem Öztemir üçüncü oldu. 2 bin metre kızlar Kros Yarışı ise Sanayi yolundan başlarken, 50 kız öğrenci arasından Korkuteli Lisesi öğrencisi Ümmühan Koca birinci, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Fatma Betül Bıyıklı ikinci, Korkuteli Lises öğrencisi Tuğba Bayrak ise üçüncü oldu. Yarış bitiminde bazı öğrenciler baygınlık geçirirken, öğrencilere ilk müdahaleyi öğretmenleri yaptı.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde verilecek.Korkuteli Kızılay Temsilcisi Sait Eryılmaz da kros yarışmasına katılan tüm öğrencilere 'Kan ver, hayat kurtar' yazılı tişört hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile