Korona Virüse Yakalanan Müzisyen, Evinin Balkonundan Konser Verdi

Korona Virüse Yakalanan Müzisyen, Evinin Balkonundan Konser Verdi

Çorum’da internet üzerinden yayin yapan bir televizyon kanalinda canli yayinlanan müzik programinda sarkilar seslendiren müzisyen, korona virüs testinin pozitif çikmasi nedeniyle stüdyoya gidemeyince, bu haftaki canli yayini karantinaya girdigi evinin balkonundan yapti.

Çorum Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çorum Web TV’de pazartesi günleri yayinlanan "Akustik Perde" programinin solisti Ibrahim Sarica, korona virüs testinin pozitif çiktigini bu nedenle canli yayina katilamayacagini kanal yöneticilerine iletti. Bunun üzerine bu haftaki yayini akistan kaldirmayi düsünen kanal yönetimi, Sarica’nin saglik durumunun iyi oldugunu belirtmesi üzerine evinin bulundugu sokaga canli yayin ve ses sistemini kurdu. Karantinaya girdigi evinin balkonundan sarkilarini seslendiren Sarica’ya mahalle sakinleri de eslik etti.

Tüm korona virüs hastalarini sifalar dileyen Sarica, “Bugün çok farkli yerdeyiz. Maalesef korona virüse ben de yakalandim. Çok farkli duygular içerisindeyim. Esim ve çocugum basta olmak üzere hepinizi çik seviyorum. Çok tesekkür ediyorum. Hosça kalin, en önemlisi saglikla kalin. Ekip arkadaslarima da ayrica tesekkür ediyorum. Iyi geldiniz, iyi ki varsiniz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile