Kösk Belediye Meclisi'nde Buruk Toplanti

Kösk Belediye Meclisi'nde Buruk Toplanti

Kösk Belediyesi Ekim Ayi Olagan Meclis Toplantisi birinci oturumunda geçtigimiz günlerde vefat eden Iyi Parti, Kösk ve Büyüksehir Belediyesi meclis üyesi Haydar Tunç’un anilmasiyla, meclis toplanti salonu duygulu anlara sahne oldu.

Meclis toplantisinda, 19 Eylül 2021 aksami evinde geçirdigi kalp krizi neticesinde vefat eden Kösk esnaflarindan ve Iyi Parti Meclis Üyesi Haydar Tunç’un her zaman oturdugu masasina çiçek konuldu.

Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, mecliste yaptigi konusmada Haydar Tunç’un vefatindan dolayi duydugu üzüntüyü dile getirerek; “Merhum Haydar Tunç abimiz, Kösk’ümüzü güzellestirmek, Kösk’e hizmet etmek adina gerek büyüksehir belediye gerekse ilçemiz meclisinde bütün gayretini ortaya koydu. Bizimle ve toplumla olan diyalogu herkesin zihninde güzel bir intiba birakti. Partilerimiz farkli olsa da ilçemizi güzellestirmek için uyum içinde çalistigimiz, sevdigimiz, çok iyi anlastigimiz bir mesai arkadasiydi. Ilçemize yapmis oldugu hizmetlerden dolayi biz kendisinden raziyiz, Rabbimde kendisinden razi olsun. Allah, yakinlarina ve sevenlerine uzun ömürler ve sabirlar ihsan eylesin” diyerek, Haydar Tunç’un vefatiyla Kösk Belediyesi Meclis üyesi olan Yüksel Dönmezer’e ve Büyüksehir Belediye Meclisine giden Mustafa Latif Orhan’a basarilar diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile