Kösk Belediyesi Mezarliklari Bayram Ziyaretine Hazirliyor

Kösk Belediyesi Mezarliklari Bayram Ziyaretine Hazirliyor

Kösk Belediye Baskani Nuri Güler’in talimatiyla harekete geçen Zabita Müdürlügü’ne bagli ekipler, yaklasan Kurban Bayrami öncesinde yogunluk yasanan kabir ziyaretlerini göz önünde bulundurarak mezarliklari bayram ziyaretine hazir hale getirmek için çalismalara basladi.



Sogukkuyu Mezarligindan baslayan temizlik çalismasinin tüm mahalle mezarliklarinin tamamlanmasiyla son bulacagi ögrenildi. Kösk merkez ve belediyeye bagli mahallelerde Zabita Müdürlügü’ne bagli ekiplerin yil boyunca periyodik çalisma programi halinde mezarlik düzenleme, bakim ve ot ilaçlamasi çalismalarinin düzenli olarak yapildigini belirten Baskan Nuri Güler; "Vatandaslarimizin kabristan ziyaretlerini daha rahat ve saglikli bir sekilde yapmalari amaciyla mezarliklarimizda her daim çalismalarimizi gerçeklestiriyoruz. Bu da her vakitte hemsehrilerimizin yakinlarini daha temiz ortamda ziyaret edebilme firsati sunuyor. Ayrica belediye olarak her yil düzenli yaptigimiz bu tür çalismalar neticesinde is yükümüz çokça hafifledigi için ekiplerimiz zamandan, belediyemiz de ekonomik yönden çok büyük bir tasarruf saglamis oluyor" dedi.



Baskan Güler, yapilan mezarlik bakim ve temizlik çalismalarinin hem kent estetigine katki sagladigini hem de yangin tehlikesine karsi alinmis büyük bir önlem oldugunu sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile