Kösk-Ödemis Karayolu Için Start Verildi

Kösk-Ödemis Karayolu Için Start Verildi

Aydin’in Kösk ilçesi ile Izmir’in Ödemis ilçesi arasinda yapilmasi planlanan ve güzergahta bulunan mahallelere ulasimi kolaylastirmasi hedeflenen Karayolu Projesi için hazirliklar basladi.



Aydin ile Izmir arasinda tarimsal ticaret için büyük önem tasiyan Kösk-Ödemis Karayolu Projesi’ne start verildi.

Yaklasik 40 kilometrelik yolun birinci etap genisletme çalismalarina önümüzdeki aylarda baslanacagi ögrenildi. Çalismalarin yapilacagi bölgeye giden Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, bölgede incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldi.

Tarim isçilerinin bu yolu kullandigini hatirlatan Baskan Güler; “Kösk - Ödemis Karayolu Projesi vatandaslarimizin güvenli ulasimi ve tarimsal ticaret için önem arz ediyor. Özellikle incir ve zeytin sezonlarinda Izmir’den bölgemize gelen tarim isçileri bu yolu kullaniyorlar. Ayni zamanda Akçaköy gibi bazi mahallelerimizin il merkezine baglayan tek yol konumunda. Karayollari 2. Bölge Müdürümüz Murat Gönenli ve muhtarlarimizla birlikte bölgeyi ziyaret ederek güzergah üzerinde incelemelerde bulunduk. Proje çerçevesinde önümüzdeki aylarda en sorunlu bölgelerde baslatilmasi hedeflenen 1. etap çalismalariyla yollar genisletilerek ulasim rahatlatilmis olacak. Yolun tamaminin en kisa sürede tamamlanabilmesi için Karayollari Bölge Müdürlügümüzün konuyla ilgili alternatif çalismalari devam ediyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile