Kösk'te Ögrenciler Yararina Etkinlik Düzenlendi

Kösk'te Ögrenciler Yararina Etkinlik Düzenlendi

BAL Ligi’nin Aydin temsilcilerinden olan Yildizspor, egitime destek kapsaminda Kösk 100. Yil Atatürk Ilkokulu yararina etkinlik düzenledi.

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup takimlarindan Aydin Yildizspor, kulüp faaliyetlerinin yani sira sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Yeni bir sosyal sorumluluk projesi için kollari sivayan mavi beyazli takimin yönetim kurulu, egitime destek kapsaminda Kösk 100. Yil Atatürk Ilkokulu yararina etkinlik düzenledi.

Kösk Belediyesi’nin de katkilariyla adeta senlik havasinda geçen etkinlik, renkli görüntülere sahne olurken, doyasiya eglenen ögrenciler Yildizsporlu futbolculardan tek tek imza aldi.

“Sosyal projelere çok önem veriyoruz”

Yildizspor olarak sosyal faaliyetlere çok önem verdiklerinin altini çizen Yildizspor Kulüp Baskani Kaya Özcan, “Amacimiz okulumuzdaki çocuklarimizla birlikte olmak ve onlarla birlikte hosça bir vakit geçirmek. Programimiza katilarak bizleri onurlandiran protokol üyelerimize tesekkür ediyorum” dedi.

“Ögrencilerimizin her zaman yanindayiz”

Etkinligin açilisinda konusan Kösk Belediye Baskani Nuri Güler ise ögrencilerin her zaman yaninda olduklarini ifade ederek “Ögrencilerimiz bizim gelecegimiz. Bugün burada Aydin’imizin Amatör Lig takimlarindan Yildizspor’un öncülügünde güzel ve anlamli bir organizasyon gerçeklesiyor. Etkinlikten elde edilen gelirlerin, gelecegimizin teminati olan ögrenciler için olmasi da son derece önemli. Bizler, ‘Komsusu açken tok yatan bizden degildir’ anlayisina sahip bir milletiz. Ben, bu güzide ilçede hizmetkarlik görevini yürüten birisi olarak, bu çalismalardan dolayi çok memnun ve kulüp yöneticilerine mütesekkirim. Ben böyle güzel bir çalisma sergileyip ögrencilerimiz yararina gayret gösteren basta Yildizspor Baskani Kaya Özcan ve Yönetim Kurulu olmak üzere, emegi geçen arkadaslarimiza tekrar tesekkür eder, saygilar sunarim” dedi.

“Örnek teskil etmeliyiz”

Törende konusan Yildizspor A Takim Teknik Sorumlusu Samet Albayrak, “Bu organizasyonda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Biz çocuklarimiza ve gelecegimize her konuda örnek teskil edecek kisileriz. Davranislarimiza ve tutumlarimiza her zaman dikkat etmek zorundayiz. Özellikle küçük kardeslerimizle birlikte olmaktan çok mutluyum” dedi.

“Egitime destek vermeye devam edecegiz”

Yildizspor olarak sosyal etkinliklere geçmisten beri destek verdiklerini belirten Yildizspor Sportif Direktörü Göksel Özdemir, “Bugün de bunlardan bir tanesi için Kösk 100. Yil Atatürk Ilkokulu için hep birlikteyiz. Bu konuda Yildizspor’un bu tür etkinliklerdeki heyecanini arttiran basta Kaymakamimiz Tugba Polat, Belediye Baskanimiz Nuri Güler, Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Selim Karatas ve okul yöneticilerimize tesekkür ediyoruz. Ülkemizin, sporumuzun ve futbolumuzun gelecegi olan gençler bu tür okullardan çikiyor. Yildizspor kulübü olarak, kaynak olarak da bu tür okullarimizi görüyoruz. Bu tür okullara destek vermeye devam edecegiz” dedi.

Protokol üyelerine forma verildi

Etkinlik sonrasinda Yildizspor yönetimi, protokol üyelerine isimlerinin yazili oldugu Yildizspor formasi hediye ederek hatira fotografi çektirdiler. Ögrencileri de unutmayan mavi-beyazli yönetim, ögrencilere spor malzemeleri dagitti.

Etkinlikten elde edilen gelirin, okul yönetimine teslim edilmesinin ardindan okulun hali sahasinda ögrencilerle gösteri maçi yapan Yildizsporlu futbolcular, ilkokul ögrencileriyle hosça bir vakit geçirdi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinligin açilisin törenine Kösk Kaymakami Tugba Polat, Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, Kösk Ilçe Jandarma Komutani Kidemli Basçavus Alper Polat, Kösk Ilçe Milli Egitim Müdürü Selim Karatas, Kösk 100. Yil Atatürk Ilkokulu Müdürü Asli Avci, Yildizspor Baskani Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir, kulüp yöneticileri ve futbolcular katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile