Köşk'ten Minik Serçe'ye takdir telefonu

Köşk'ten Minik Serçe'ye takdir telefonu

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'ya Çankaya Köşkü'nden 'tebrik telefonu' edildi.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün basından sorumlu başmüşaviri Ahmet Sever:Sanatçı duyarlılığını kişisel olarak çok takdir ettiğini ve “Sizden de ancak bu duyarlılığı beklerdim…”dedi.

 

Hü ; kü ; metin &ldquo ; Demokratik aç ; ılım ' ı&rdquo ; siyaset ç ; evreleri kadar sanat camiasını da karıştırdı . Başbakan Erdoğan ' ı arayarak sü ; rece destek verdiğini sö ; yledikten sonra pek ç ; ok sanatç ; ıdan hem destek hem de tepki gö ; ren Sezen AKsu ' ya devletin en ü ; st makamından tebrik geldi . Hü ; rriyet gazetesinden Zeynep Gü ; rcanlı ' nın haberine gö ; re Sezen Aksu ' ya Ç ; ankaya Kö ; şkü ; ' nden de bir &ldquo ; takdir telefonu&rdquo ; edildi . Telefonu eden , Cumhurbaşkanı Abdullah Gü ; l ' ü ; n basından sorumlu başmü ; şaviri Ahmet Sever ' di .

Sever , Sezen Aksu ' yla yaptığı konuşmada , kendisinin demokratik aç ; ılım konusunda gö ; sterdiği sanatç ; ı duyarlılığını kişisel olarak ç ; ok takdir ettiğini sö ; yledi ve ekledi ; &ldquo ; Sizden de ancak bu duyarlılığı beklerdim&hellip ; &rdquo ; Sever telefon konuşmasında Sezen Aksu ' ya , Cumhurbaşkanı Abdullah Gü ; l ' ü ; n de bu duyarlılıktan ç ; ok memnun olduğunu iletti .

Cumhurbaşkanı Abdullah Gü ; l ' ü ; n ise bu konuşmadan , ancak yapıldıktan sonra haberi oldu . Sever , konuşmanın ardından Sezen Aksu ' yla yaptığı bu gö ; rü ; şme konusunda Cumhurbaşkanı Gü ; l ' e de bilgi verdi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile