Köy Altyapılarının Yenilenmesi ve Çevre Düzenlemesi Projesinde Çalışacak İşçiler Göreve Başladı

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nin merkez ilçe köylerindeki kamusal altyapıların yenilenmesi ve çevre düzenlemesi konulu Toplum Yararına Program projesi ile 5 kişi istihdam edildi.


Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne sunulan projenin kabul edilmesinin ardından işbaşı yapan 5 personel, hem merkez ilçe köylerinin kamusal altyapılarının yenilenmesi hem de derelerin ve köylerin temizliği gibi çevre düzenlemesi işlerinde çalıştırılacak.

Toplam 9 ay boyunca İl Özel İdaresi bünyesinde görev yapacak personele İl Özel İdaresi tarafından iş güvenliği ve çalışacakları makinelerle ilgili Destek Hizmetleri Müdürü Hasbi Yılmaz Şahinöz ve Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Bölükbaş tarafından teknik eğitim verildi.

Ayrıca çalışacak personele çelik burunlu ayakkabı, tulum, reflektörlü yelek, eldiven, maske ve çalışma aparatları teslim edildi.

İl Özel İdaresi ekipleriyle birlikte asfalt yama gibi kamusal altyapı çalışmalarında koordineli olarak çalışacak personel ayrıca önceki yıl yapılan ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan köylerdeki çöp ve dere yataklarını da temizleyecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile