Köycegiz'de 19 Mayis Kutlamalari Çelenk Sunma Töreni Ile Basladi

Köycegiz'de 19 Mayis Kutlamalari Çelenk Sunma Töreni Ile Basladi

Mugla’nin Köycegiz ilçesinde 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalarina çelenk koyma töreniyle baslandi.



Köycegiz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan organize edilen, 15-19 Mayis Gençlik Haftasi programi çerçevesinde bugün Atatürk büstüne çelenk sunma töreni gerçeklestirildi.

Kaymakamlik Tören Alaninda bulunan Atatürk büstüne Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Mehmet Kaleli tarafindan çelenk sunulmasinin ardindan saygi durusunda bulunan coskulu kalabalik, daha sonra hep bir agizdan Istiklal Marsi’ni okudu.

Köycegiz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü’nce düzenlenen ve Kaymakamlik Tören Alaninda gerçeklesen çelenk sunma töreni, Köycegiz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Mehmet Kaleli, gençlik liderleri, gönüllü gençler, sporcular ve antrenörlerin katilimiyla tamamlandi.

19 Mayis Gençlik Haftasi hakkinda bilgiler veren Köycegiz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Mehmet Kaleli, “15-19 Mayis ’Gençlik Haftasi’ ve 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri nedeniyle Gençlik Haftasinin baslangiç günü olan bugün çelenk sunumu törenini gerçeklestirmis bulunmaktayiz. Gençlik Haftasi boyunca gerçeklestirecegimiz etkinliklerimize ve 19 Mayis 2024 Pazar günü yapacagimiz kutlama programina tüm vatandaslarimizi bekliyoruz” diye konustu.

Çelenk sunma töreninin ardindan protokol ziyaretleri gerçeklestirildi.

Kutlamalara Köycegiz Gençlik Merkezi’nde 19 Mayis konulu bilgi yarismasi ile devam edildi. Aksam da açik hava sinema gösterimi gerçeklesecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile