Köycegiz'de Miraç Kandili Dualarla Eda Edildi

Köycegiz'de Miraç Kandili Dualarla Eda Edildi

Mugla’nin Köycegiz ilçesinde basta Hacibey Camii olmak üzere tüm camilerde Miraç Kandili ibadet ve dualarla idrak edildi.



Köycegiz Müftülügü tarafindan Miraç Kandili nedeniyle özel program düzenlendi.

Programda Kahramanmaras’ta meydana gelen depremde hayatini kaybedenler için de dua edildi. Cuma Namazi’ndan sonra depremde hayatini kaybedenler için giyabi cenaze namazi kilindi. Miraç Kandili vesilesiyle 17 Subat 2023 Cuma günü ögleden sonra saat 14.30’da kadinlara yönelik Toparlar Merkez Camiinde özel program gerçeklestirildi.

Aksam namazindan sonra da Köycegizdeki tüm camilerde oldugu gibi Merkez Hacibey Camiinde bütün halka yönelik Miraç Kandili Kur’an-i Kerim ve Mevlit programi düzenlendi.

Miracin önemi vurgulandi. Miraç Kandili programinda Köycegiz Müftülügü personellerinin okumus olduklari 13 adet hatm-i serifin duasi yapildi. Basta depremde olmak üzere vefat eden tüm vatandaslara Allahtan rahmet, yaralilara sifalar dilendi. Yatsi Namazinin kilinmasi ile program sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile