Köycegiz Zeytinalani Kur'an Kursu'nda Ilk Mezuniyet Sevinci Yasandi

Köycegiz Zeytinalani Kur'an Kursu'nda Ilk Mezuniyet Sevinci Yasandi

Mugla’nin Köycegiz ilçesi Zeytinalani Mahallesi 4-6 Yas Kur’an kursunda bu sene açildigi için ilk mezuniyet sevinci yasandi.



Köycegiz Müftülügüne bagli Zeytinalani Mahallesi 4-6 yas Kur’an kursu ögrencileri için mezuniyet programi düzenlendi.

2022-2023 yilinda Zeytinalani’nda ilk defa 4-6 yas Kur’an kursu açilmisti, bu nedenle ilk mezuniyet töreni yapildi. Kur’an-i Kerim tilavetiyle baslayan program ögrencilerin yaptigi gösteriler, okudugu sureler ve dualarla devam etti.

Törende konusan Müftü Karagöz: "Zeytinalani Kur’an kursumuzun ilk minik ögrencilerinin mezuniyet programindayiz. Bu yavrularimiz Rabbimizi ve Peygamberimizi sevgi temelli tanidilar, kendi seviyelerine göre yüce kitabimizi ögrendiler. Ben basta Ayse Yaman hocamiza, ögrenci velilerimize emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Yavrularimizi da tebrik ediyor, tesrif eden tüm siz degerli misafirlerimize sükranlarimi sunuyorum" dedi.



Program, hatira fotograflari çekilmesinin ardindan yapilan ikramlarla sona erdi. Düzenlenen programa Ilçe Müftüsü Ahmet Karagöz, Sosyal Yardimlasma Vakfi Müdürü Ercan Ceylan, Ilçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdullah Gümüs, din görevlileri, ögrenci velileri ve çok sayida vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile