Köyde Silahlar Konustu Açiklamasi Biri Muhtar 2 Kisi Öldü

Köyde Silahlar Konustu Açiklamasi Biri Muhtar 2 Kisi Öldü

Burdur’un Tefenni ilçesinde çikan silahli kavga biri köy muhtari 2 kisi öldü.

Edinilen bilgiye göre, Tefenni ilçesi Bayramlar köyünde aksam saatlerinde Bayramlar Köyü Muhtari Bayram Arikaya (45) ile ayni köyde yasayan Bekir Avci (69) arasinda tartisma çikti. Daha önce aralarinda husumet oldugu ileri sürülen Arikaya ve Avci, tartismanin büyümesi üzerine, silahlarini çekip birbirlerine ates etmeye basladi.

Olayda, vücuduna 8 kursun isabet eden Bekir Avci olay yerinde hayatini kaybederken, Bayram Arikaya da agir yaralandi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida jandarma ve saglik ekibi sevk edildi. Köy Muhtari Bayram Arikan, yapilan ilk müdahalenin ardindan Burdur Devlet Hastanesi Acil servisine kaldirildi. Arikaya, burada yapilan müdaheleye ragmen yasamini yitirdi.

Olaylarin büyüme ihtimaline karsi Hastane Acil servisi önünde polis, jandarma ekipleri ise olayin yasandigi Bayramlar Köyü’nde güvenlik önlemleri aldi.

Avci’nin cesedi otopsi için Antalya Adli Tip Kurumuna sevk edilirken, köy muhtari Arikaya’nin cesedi Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile