Köylerdeki Ögrenciler Için Göksu Travertenleri Ve Mavi Göl'e Gezi Düzenlediler

Köylerdeki Ögrenciler Için Göksu Travertenleri Ve Mavi Göl'e Gezi Düzenlediler

Giresun’un son yillarda yogun ilgi gören Dereli ilçesi sinirlari içindeki Göksu Travertenleri ve Mavi Göl, köylerdeki ögrencilere gezi düzenlenerek tanitildi. Il Özel Idaresi’nin organize ettigi etkinlikte, Yaglidere ilçesindeki köylerden gelen ögrenciler bu dogal güzellikleri ziyaret etti.

Giresun’un en önemli turizm destinasyon alanlarindan biri olan Göksu Travertenleri ve Mavi Göl’ü daha önce ziyaret etme imkani bulamayan köylerdeki ögrencilere gezi düzenlendi.

Giresun Il Özel Idaresi tarafindan düzenlenen geziye Yaglidere ilçesinin köylerindeki ögrenciler katildi.

Devam edecek gezi programlariyla il genelindeki köylerde bulunan bütün ögrencilere Göksu Travertenleri ve Mavi Göl’ü görme imkani sunulmasi hedefleniyor.

Göksu Travertenleri ve Mavi Göl’ü ziyaret ederek doyasiya eglenen ögrencilerin sevincine ortak olan Il Özel Idaresi Genel Sekteri Tolga Erener, “Bugün onlarca ögrencimizi karne tatilinin ardindan Giresun’un en önemli turizm destinasyon alanlarindan biri olan Mavi Göl ve Göksu travertenlerinde agirliyoruz. Amacimiz Giresun’da burayi hiç görme imkani bulamayan köy okullarindaki ögrencilerimizi gezdirmek. Bu projemiz devam edecektir. Bütün köy okullarimizdaki ögrencilerimizi yaz boyunca burada misafir edecegiz. Ögrencilerimiz mutluysa biz de mutluyuz” dedi.



"Turizm yatirimlari devam edecek"

Göksu Travertenlerinin Dogu Karadeniz’in son yillarda en çok ilgi gören turizm merkezleri arasinda yer aldigini belirten Erener, “Sakli bir hazine olan Mavi Göl ve Göksu Travertenleri, Valiligimizin baskanliginda Il Özel Idaremiz tarafindan Türkiye’ye kazandirmis oldugu önemli bir turizm merkezi haline geldi. Son 2 yildir popülaritesi artti. Özellikle Göksu Travertenleri küçük bir Pamukkale haline geldi. Dogu Karadeniz’de en çok ziyaret edilen yerlerin basinda geliyor. Bizim de bu alana yeni turizm yatirimlarimiz devam edecektir” seklinde konustu.



Derste anlatildi, gezerek görüldü

Ögrencileriyle beraber Mavi Göl ve Göksu Travertenlerini ziyaret etme imkani bulan Yaglidere Üçtepe Imam Hatip Ortaokulu Müdürü Selçuk Karagöz ise “Ögrencilerimize derste anlattigimiz buralari gösterme imkani buldugumuz için gayet mutluyuz. Ögrencilerimiz buraya ilk defa geldiler ve doyasiya eglenme imkani buldular. Baska köy okullarindaki ögrencilerin de buralari görmesi faydali olacaktir. Burayi daha önce görmeyen ögrencilerimize, bu imkani sunan vesile olan herkese tesekkür ederiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile