Koyun Hırsızları Aynı Gün Yakalandı

Adana‘da, gündüz vakti çaldıkları küçükbaş hayvanları, öğlen sonu yarı fiyatına satan hırsızlar, akşamüzeri yakayı polise kaptırdı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 11.00 sıralarında, Ova Mahallesi‘nde Ramazan Bakır‘a ait ahırın kilidini patlatan iki kişi, 73 koyundan 52‘sini kamyonete yükleyerek uzaklaştı. Bakır‘ın hırsızlığı polise bildirmesi üzerine, MOBESE kayıtlarından gün içinde küçükbaş hayvan taşıyan kamyonetlerin görüntüleri incelendi ve şüpheli bir aracın plakası tespit edildi. Yapılan araştırmada, şüpheli kamyonetin Karaisalı İlçesi‘ne bağlı Körüklü Köyü‘ne hayvan götürdüğü belirlendi. Geniş çaplı soruşturmada, 25 bin

liralık koyunları 13 bine satan kişilerin hırsız oldukları anlaşıldı. Polis, M.Y. (25) ve E.T. (25) ile birlikte koyunları satın alan A.T. (64) ve S.T.‘yi (46) gözaltına aldı. Çalındıktan yaklaşık 8 saat sonra bulunan koyunlar, sahiplerine teslim edildi. Gözaltındaki şahısların, "hırsızlık" ve "hırsızlık malı satın almak" suçlarından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile