Koyunlar Yalniz Gelince Süphelendiler, Cansiz Bedenini Buldular

Koyunlar Yalniz Gelince Süphelendiler, Cansiz Bedenini Buldular

Izmir’in Çigli ilçesinde daglik alanda, karnindan tabancayla vurularak öldürülmüs halde bulunan Emine Metin cinayetinde yeni bir detay ortaya çikti. Çobanlik yaptigi ögrenilen kadinin koyunlari otlatmaya götürdügü, daha sonra koyunlarin tek basina yasadigi yere gelince yakinlarinin daglik alanda arama yaptiklari ve talihsiz kadinin cansiz bedenini bulduklari ortaya çikti.



Olay, 11 Subat günü ilçeye bagli Güzeltepe Mahallesi’ndeki daglik alanda meydana geldi. Çobanlik yaptigi ögrenilen Emine Metin, ögle saatlerinde sürüyü otlatmak için daglik alana gitti. Bu esnada kendisinden bir daha haber alinamayan Metin’in yakinlari, durumdan süphelendi. Emine Metin’i aramak için daglik alanda arama yapan yakinlari, talihsiz kadini karnindan vurulmus ve hareketsiz halde bulunca durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede Emine Metin’in hayatini kaybettigi belirlenirken, polis ekipleri olay yerinde inceleme yapti. Metin’in cansiz bedeni yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Koyunlar yalniz dönünce süphelenmisler

Öte yandan evli oldugu ögrenilen Emine Metin’in çocuklarinin, koyun sürüsünün yalniz döndüklerini görünce durumdan süphelendikleri ve Metin’i aramaya çiktiklari ögrenildi. Emine Metin’in cenazesi ise Pazartesi günü Orta Mahalle Camii’nde kilinan cenaze namazinin ardindan defnedildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili süpheli veya süphelileri arama çalismalari sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile