Kozan'da İmar Mevzuatı Eğitimi Verildi

Kozan Belediyesi’nin Çukurova Kalkınma Ajansı(ÇKA) ile birlikte, belediye meclis üyeleri ve imar-şehircilik müdürlüğü personeli için düzenlediği 'İmar Mevzuatı Eğitimi' tamamlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çukurova Kalkınma Ajansı’nın (ÇKA) 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen eğitim, 15-18 Şubat tarihlerinde belediye meclis üyelerine verildi.

Belediye meclis salonunda devam eden İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personellerinin eğitimi ise 22–26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Eğitimlere zaman zaman Belediye Başkanı Musak Öztürk'te katıldı.

Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Duru, eğitimi tamamlayan personellere katılım belgelerini verdi.

Eğitimi gerçekleştiren Çukurova Üniversitesi Mühendislik – Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Duygu Saban Ökesli ve proje ortağı ÇKA’ya teşekkür eden Duru şunları kaydetti:

“Kalkınma ajansımız ile birlikte yürüttüğümüz bir projeyi daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Meclis üyelerimize ve personellerimize verdiğimiz eğitim ile kısa süre önce tekrar uygulamaya koyduğumuz nazım imar planımızın uygulama aşamasında yaşanabilecek problemlerin önüne geçmeyi ve vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladık. Bu eğitimin gerçekleşmesine öncü olan Belediye Başkanımız Musa Öztürk’e ve emeği geçen ilgili personellerimize teşekkür ediyorum.”

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile