Kozan'daki küçükler futbol turnuvası çekişmeli geçti

Adana'nın Kozan ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası küçükler futbol turnuvas

Adana'nın Kozan ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası küçükler futbol turnuvası çekişmeli geçti. Turnuvanın final karşılaşması Şehit Cengiz Eroğlu İlköğretim Okulu futbol sahasında Özel Kozan Koleji ile Şabanata İlköğretim Okulu arasında gerçekleşti.

Her iki takımın birbirine üstünlük sağlayamaması sonrasında maç 0-0 berabere bitti. Turnuvanın şampiyonunu belirlemek için yapılan penaltı atışlarında Şabanata İlköğretim Okulu rakibi Özel Kozan Koleji takımını 3-2 yenerek şampiyon oldu. Turnuvanın üçüncülüğünü ise Atatürk İlköğretim Okulu elde etti.

Sis Tıp Merkezinin sponsorluğunda gerçekleşen turnuvanın şampiyonu Şabanata İlköğretim Okulu Adana'da düzenlenecek küçükler futbol turnuvasında Kozan'ı temsil edecek.

Karşılaşmayı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Özalp Kunt, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yıldırım Kavuklu, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler izledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile