Kozan’da kaymakamlik, belediye ve diger kurumlarin koordinesiyle vatandaslarin da destegiyle 5 tir dolusu yardim malzemesi Kozan Halk Egitim Merkezi Müdürlügü binasi önünde toplandi. Depolardan tirlara yüklenerek deprem bölgeleri Osmaniye, Gaziantep,, Hatay, Kahramanmaras ve diger deprem meydana gelen illere dogru yola çikti.
Kozan Kaymakami Bahattin Alp Arslanköylü yaptigi açiklamada :" Deprem dolayisiyla ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza çadir basta olmak üzere battaniye gida maddesi yagmurluk ve hayirsever vatandaslarimizdan ve kurumlarimizdan toplanan yardim malzemeleri deprem bölgesindeki Depremzede vatandaslarimiza teslim edilmek üzere dogru yola çikiyor. Öncelikle tüm vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Depremzedelerimizin acisi bizim acimizdir"dedi.
Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan’da ise deprem bölgesi Osmaniye’ye 2 adet is makinesi teslim edildigini belirterek," Deprem bölgesindeki vatandaslarimiza Kozan belediyemiz tarafindan halk bahçesinden toplanan narenciyelerimiz gönderildi. Vatandaslarimiza tekrardan geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kozan belediyesi olarak depremimize de vatandaslarimizin yanindayiz” diye konustu.
Kozan'dan 5 Tir Dolusu Ihtiyaç Malzemesi Yola Çikti
Adana’nin Kozan ilçesinden 5 tir dolusu yardim deprem bölgelerine gönderildi.



















