Kozan Merkez Ve Kirsaldi 22 Park Yapildi

Kozan Merkez Ve Kirsaldi 22 Park Yapildi

Kozan Belediyesi, çocuklara oyun alani olusturmak için merkez ve kirsalda 22 mahallede park yapimini tamamladi.

Kirsalda Çürüklü, Boztahta, Çamlarca, Yanalerik Mesire Alani, Yukarikeçili Park Yenileme, Duralusagi, Özbasi, Andil, Oruçlu, Kahveli, Idem, Dikilitas, Karubuza, Memiköyü, Çobanpinari, Damyeri, Kahveli, Salmanli Mesire Alani, Cerit, Aslanli, Acarmantas ve Hacibeyli mahallelerinde park yapim çalismalarini tamamlayan park ve bahçeler müdürlügü bu mahallelerin bazi kisimlarinda ise semt sahasi da yapti.

Acarmantas Mahalle Muhtari Ahmet Pazarci, “Baskanimiz Kazim Özgan’a talebimizi ilettik. Baskan “ne ihtiyaciniz varsa yapariz” dedi.

Kendinden ve ekibinden Allah razi olsun. Semt sahamizi yapti. Agaçlarimiz dikildi. Oyun grubumuz kuruldu. Artik çocuklarimizin hem spor yapacagi, hem de oynayabilecegi bir parki oldu. Emegi geçenlere tesekkür ederiz” diye konustu.

Hacibeyli Mahalle Muhtari Memis Coskun ise “Kozan Belediye Baskani ve ekibine atil durumda olan parkimizi yenileme çalismasi ile güzel bir sekille getirdiler tesekkür ediyorum” dedi.

Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan ise merkez ve kirsalda park yapim çalismalarinin yogun bir sekilde devam ettigini belirterek, “Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin eglenip güzel vakit geçirebilecekleri alanlari sehrimizin her bir noktasinda çocuk parklarinin çogaltilmasi adina çalismalarimiza devam ediyoruz. Köy ziyaretlerimizde çocuklarimizin taleplerine ilgisiz kalamazdik” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile