Kreşte yangın!

Kreşte yangın!

Bursa'da bir kreşte çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

  Daha ö ; nce tatbikat yapılmış olması ve ç ; ocukların hemen yakındaki başka bir kreşe gö ; tü ; rü ; lmesi , muhtemel bir faciayı ö ; nledi . Edinilen bilgiye gö ; re , merkez Osmangazi ilç ; esi Kavaklı Caddesi ' nde bir kreşte saat 15 . 00 sıralarında yangın ç ; ıktı . Bacadan başladığı sanılan yangın , kısa sü ; rede bü ; yü ; dü ; . Kreş yö ; neticilerinin duyarlı olması ve ç ; evrede başka eğitim kurumlarındaki yö ; neticilerin itfaiye ve kurtarma ekiplerine haber vermesiyle kısa sü ; rede olay yerine ç ; ok sayıda itfaiye , ambulans ve doğalgaz ekibi geldi .

3 . kattaki ç ; ocuklar ; ö ; ğretmenleri , ç ; evredeki başka bir okulun yö ; neticileri ve velilerinin yardımıyla hemen tahliye edildi . Olayın şokunu yaşayan 60 ç ; ocuğa olayın tatbikat olduğu sö ; ylenerek şeker ikram edildi . Bazı ç ; ocuklar ise gö ; zyaşlarına boğuldu . İtfaiye ekipleri ç ; atı katındaki yangını kısa sü ; rede sö ; ndü ; rdü ; . İtfaiye Daire Başkanlığı ' nın 8 ekibi ise yangının tamamen sö ; ndü ; rü ; lmesiyle gö ; rev yerlerine dö ; ndü ; . Kreş yö ; neticileri kısa sü ; re ö ; nce bacayı itfaiyeye temizlettiklerini , kalan az miktardaki kurumun yangına sebep olabileceğini sö ; yledi .
Kreşte daha ö ; nce tatbikat yapılması ve binanın kısa sü ; rede tahliye edilmesinin , muhtemel bir faciayı ö ; nlediği belirtildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile