Krizden Kurtulmak İsteyen Vatandaş Topkapı Timaş Spotçular Çarşısında

Topkapı TİMAŞ Spotçular Çarşısı esnafı, krizden kurtulmak isteyen vatandaşları yüzde 50'ye varan fiyat avantajlarına çağırıyor.

  35 bin metrekare alanda 220 mağazada hizmet veren Topkapı TİMAŞ Alışveriş Merkezi ( AVM ) üreticiden doğrudan tüketiciye satış ve ' peşin alım peşin satış ' mantığı ile tüketicilere önemli fırsatlar sunuyor .
TİMAŞ Spotçular Çarşısı İşletme Müdürü Menderes Şeker , 2009 yılından itibaren faaliyet gösteren çarşıda vatandaşların mobilyanın , beyaz eşyanın , elektroniğin en ucuzunu ve tüm ev ihtiyaçlarını karşılayacakları her şeyi bulabileceklerini belirtiyor .
TİMAŞ AVM ' ye ulaşımın da çok kolay olduğunu ifade eden Şeker , " Vatandaşlar Tuzla ' dan Pendik ' ten tek vasıta ile buraya gelebilirler , Maltepe metrobüs durağında indiklerinde iki dakikada buraya yürüyebilirler , normal minibüs ve İETT otobüsleri ile geldiklerinde de Fethikapı durağında indiklerinde bizim alışveriş merkezimize gelebilirler " diyor .

NEDEN TİMAŞ SPOTÇULAR ÇARŞISI
TİMAŞ AVM olarak 55 tane üreticileri bulunduğunu anlatan Şeker , " Niçin bizi tercih etsinler? Biz üreticileri burada tutuyoruz . Üreticilerin kendi dükkanları burada . Haliyle fiyatlar da buna nazaran çok çok daha düşük oluyor . Kar marjlarını çok düşük tuttukları için haliyle fiyatlar da insanların yüzünü güldürüyor " diye konuşuyor .
TİMAŞ AVM olarak halen inşaatı devam eden Divan Kültür Merkezi ' ni kurduklarında evlilik alışverişini çarşıdan yapan çiftlere aynı mekanda düğün organize etme imkanı tanımayı da planladıklarını aktaran Şeker kültür merkezi içerisinde bin kişilik ve 700 kişilik iki tane düğün salonu olacağını ; bu mekanların aynı zamanda konferans salonu olarak da kullanılacağını belirtiyor .

2 BİN 799 TL ' YE BEYAZ EŞYA DÜĞÜN PAKETİ
Evlilik alışverişi için TİMAŞ AVM ' nin ideal bir seçenek olduğunu vurgulayan Menderes Şeker , çarşıda uygulanan düğün paketi kampanyalarının bunun en güzel örneği olduğunu söylüyor .
Şeker şöyle konuşuyor :
" Komple bir yatak odası yemek odası ve koltuk takımını nerden bakarsanız piyasa değerinin yarı fiyatına alabiliyorlar . Keza beyaz eşya ve küçük ev aletleri de aynı şekilde . Örneğin burada gördüğünüz tüm bu kalabalık eşya 2 bin 799 TL . Buzdolabı , çamaşır makinesi , bulaşık makinesi , set üstü fırın , 82 ekran LCD televizyon , cattle su ısıtıcı , uydu cihazı , elektrik süpürgesi ve ütü masasına varana kadar bu paketin içerisinde . "

MOBİLYA ' DA YÜZDE 50 ' YE VARAN FİYAT AVANTAJLARI
Türk insanının yüzde 50 ' sinin spotu ikinci el olarak değerlendirdiğini belirten Şeker , aslında spotun üreticiden tüketiciye fiyat avantajı ile sunulan ürün olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti :
" Biz de spot kelimesini bu yüzden kullanıyoruz . Mobilyalarımız birinci sınıf mamullerden , birinci sınıf hammaddelerden üretiliyor . Kesinlikle biz mobilyalarımızın tamamı ile arkasındayız ve iki yıl garanti veriyoruz . Kampanyalarımızı evlenen çiftler üzerine kurduk . Örneğin şu anda evlenmek isteyen çiftlerimiz yatak odası , yemek odası ve koltuk takımından oluşan bir üçlü seti 3 bin 490 TL gibi komik bir rakama satın alabilirler . Dışarıda bu rakam 6 binlerde 7 binlerde . Keza bir koltuk takımını 750 TL , 850
TL gibi rakamlara alacaklar . Bunları dış piyasada bulmak çok zor . Bu kampanyalar ile hep devam edeceğiz . "

EVLENEN ÇİFTLER İÇİN 3 TAKIMLI MOBİLYA PAKETİ 3 BİN 490 TL
Topkapı TİMAŞ Spotçular Çarşısı ' nda çalışan bir mobilya esnafı evlenen çifter için uyguladıkları 3 takımlı mobilya paketi kampanyasını ise şöyle anlatıyor :
" Bu kampanya paketi içerisinde lüks sürgülü bir yatak odası takımımız var , yemek odası takımımız ve bir adet de koltuk takımımız var . Model olarak da lüks model . Normalde bu tip kampanyaları herkes yapıyor ama biz lüks bir takım ile yaptık bu kampanyayı . Normalde piyasa değeri 6 bin 300 TL olan takımlar şuan bizde 3 bin 490 TL ' den satışa sunuluyor .
Yatak odası takımımız bu : Altı kapılı ebatlarında sürgülü gardırobu , iki tane komodini , şifonyeri aynası , karyolası . . .
Yemek odası takımımızda da çiftli gümüşlüğü , konsolu , konsol aynaları , masası altı tane deri sandalyesi -ki sandalyelerde de renk seçeneklerimiz mevcut- artı TV sehpası var .
Malzemelerimiz tamamen birinci sınıf suntalem PVC olup ürünlerimiz iki yıl garantilidir . Birinci sınıf suntalem kullanıyoruz ve iki yıl da garantisi vardır . Anadolu ceviz kaplama mevcut üzerinde ürünün . İki yıl boyunca müşterilerimiz herhangi bir problem yaşadığında teknik servisimiz hizmet veriyor .
Ödemesi nakit yada kredi kartına tek çekim oluyor . Kredi kartlarına taksit imkanımız da var . Taksitte bankanın almış olduğu bir komisyon var .
Burada da grubumuzun üçüncü parçası olan koltuk takımımız var . Koltuk takımımız da deri , kumaş bölümleri fermuarlı . Çıkarıp yıkamak mümkün . Bir adet ikilisi iki adet teklisi bir adet de yataklı üçlüsü oluyor . Ürünümüzün iki yıl garantisi var , ücretsiz nakliyesi montajı servisi hepsi bize ait .
Yatak odası , yemek odası ve koltuk takımı 3 bin 490 TL , geri kalan her şeyi firmamız karşılıyor . Teslimatını montajını ve iki yıl boyunca teknik servisini ücretsiz olarak biz karşılıyoruz .

GARANTİLİ ELEKTRONİK ÜRÜNLERDE YÜZDE 30-40 FİYAT AVANTAJI
Menderes Şeker , TİMAŞ Spotçular Çarşısı ' nda elektronik eşya alanında da vatandaşların piyasa fiyatının yüzde 30 altında LCD televizyon , yüzde 40 altında da buzdolabı satın alabileceklerini belirtiyor .
Çarşıda elektronik ve beyaz eşya alanında faaliyet gösteren bir firma yetkilisi ise vatandaşlara sağladıkları fiyat avantajlarını şöyle anlatıyor :
" Bizim faaliyetlerimiz dayanıklı tüketim malları elektronik beyaz eşya bunları satıyoruz . Örneğin bizdeki 106 ekran bir plazmayı dışarıda 2 bin 100 TL ' ye alırken vatandaşlar bizde bin 600 TL , bin 500 TL ' ye kadar alabilirler . Biz peşin alıp peşin sattığımız için . Eğer krizden kurtulmak isteyen vatandaş var ise TİMAŞ Topkapı AVM ' ye gelsinler krizden kurtulabilirler . Niye? Çünkü 700 - 800 TL düşüğüne alabiliyorlar ürünleri . Ürünlerimiz garantilidir faturalıdır .
Kriz var dediler dünyada biz halkın bu krizden kurtulabilmesi için Topkapı alışveriş merkezinde şu kampanyayı başlattık : Buzdolabı , çamaşır makinası , bulaşık makinası ve fırın alan kişilere otomatikman sattığımız fiyatlardan 800 TL daha düşüğüne veriyoruz . Dolapların 3 ' er yıl net garantisi vardır . Ambalajında servis garantisi ile müşterinin evine kadar teslim ediyoruz . "
TİMAŞ AVM ' de avize ve aydınlatma ürünleri satışı yapan bir başka esnaf ise dışarıda 70 - 80 TL ' ye satılan ürünleri kendilerinin yarı fiyatına 35 TL ' ye sattıklarını ve her türlü çeşit ürünü müşterilerin beğenisine sunduklarını belirtiyor .
Elektronik alanında faaliyet gösteren bir esnaf özellikle televizyon ve buzdolabı sattıklarını ve fiyatlarının dışarıdaki fiyatlara göre yüzde 30 yüzde 40 daha uygun olduğuna inandığını aktarıyor .
Ofis mobilyası satan bir diğer esnaf ise şöyle konuşuyor :
" Bizim mağazamızda , vatandaşlar geldikleri zaman ofis masaları , oturma grupları sekreter masaları ve ofislerde kullanılabilecek tüm eşyaları burada bulma imkanları var . Kendi imalatımız . Dışarıdaki fiyatlardan yüzde 30 yüzde 40 daha aşağıda fiyatlarımız ve garantilidir mallarımız . En az bir sene garanti veriyoruz . Biz kendimiz direkt fabrikadan yerine servis ile götürüp kurduruyoruz . MDF , suntalem , gürgen vb piyasada kullanılan malzemeleri kullanıyoruz . Değişen hiç bir şey yoktur . Sadece maksat peşin
nakit ucuz . "
Menderes Şeker 2 katlı ücretsiz otoparkı ile 35 bin metrekare , 3 kat ve 220 mağazadan oluşan Türkiye ' nin en büyük spotçular çarşısı TİMAŞ AVM ' ye vatandaşları davet ettiklerini belirtiyor .
( ERÖ-ERÖ-E )


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile