KSBÜ Dis Hekimligi Fakültesinde Ilk Mezuniyet Coskusu Yasandi

KSBÜ Dis Hekimligi Fakültesinde Ilk Mezuniyet Coskusu Yasandi

Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Dis Hekimligi Fakültesinde ilk mezuniyet coskusu yasandi.

Dis Hekimligi Fakültesinin ilk mezunlarini verdigi törende; Kütahya Hava Er Egitim Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Kurmay Baskani Hava Piyade Albay Mustafa Bas, Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Dumlupinar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazim Uysal, Kütahya Barosu Baskani Edip Ilkay Sunay, KSBÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Fatih Özcura, Il Saglik Müdürü Dr. Sertas Erarslan Genel Sekreter Kutlu Önal ile dekan yardimcilari, akademisyenler, ögrenciler, aileler ve davetliler yer aldi.

Törende konusan Rektör Prof. Dr. Tekin, evlatlarini emanet ettikleri için ailelere tesekkür ederek, ögrencileri mezun etmenin mutlulugunu yasadiklarini belirtti.

Saglik hizmeti sunumunun çok önemli oldugunu anlatan Rektör Tekin, ögrencilere hitaben mesleklerinin önemine vurgu yaparak, bundan sonraki yasantilarinda KSBÜ olarak her zaman yanlarinda olduklarini söyledi ve mezun olan ögrencileri tebrik etti.

Konusmalarin ardindan mezuniyet kütügüne isimliklerin çakilmasi, basari ödüllerinin verilmesi, meslek andinin okunmasi ile devam eden mezuniyet programi, kep atma ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile