Kto'dan Üyelerine Pakistan'a Yardım Çağrısı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Pakistan'a yardım kampanyası başlatıldığını belirterek, ticaret odası üyelerini kampanyaya katılmaya davet etti

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Pakistan'a yardım kampanyası başlatıldığını belirterek, ticaret odası üyelerini kampanyaya katılmaya davet etti.
"Bilindiği gibi, yakın dostumuz Pakistan, 2 Ağustos'ta başlayan ve günlerce devam eden sellerin açtığı tahribat sebebiyle ülke tarihinin en büyük felaketiyle karşı karşıya kalmıştır. Bu sebepledir ki, Türkiye'den de bir çok kurum ve kuruluş Pakistan'a yardım etmek için seferber olmuşlardır" diyen Başkan Hasan Ali Kilci, açıklamasına şu şekilde devam etti:
"Üst kuruluşumuz TOBB da, Ankara Valiliği ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığından gerekli izinleri alarak, ilgili kanun hükümleri çerçevesinde bir yardım kampanyası başlatmış bulunmaktadır. TOBB kampanyaya 1.000.000 Amerikan doları karşılığı Türk Lirası tutarında nakdi yardım ile katkıda bulunmaktadır.
17 Eylül 2010 tarihinde sona erecek olan kampanya için, T. Halk Bankası Ankara Çukurambar şubesinde açılan TR 110001200131100016100002 no'lu TL hesabına Odalar ve Borsalar katkıda bulunabileceklerdir.
Kampanya süresince yapılan yardımlar, TOBB ve Odamız web sayfalarından takip edilebilecektir. Kayseri Ticaret Odası olarak, üyelerimizin de konuya hassasiyetle yaklaşacaklarına ve yardımlarını esirgemeyeceklerine inanıyoruz.
Bilgilerinizi rica ederiz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile