KTO Ile Antakya TSO Arasinda 'Kardes Oda Protokolü' Imzalandi

KTO Ile Antakya TSO Arasinda 'Kardes Oda Protokolü' Imzalandi

Kayseri Ticaret Odasi (KTO) ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odasi arasinda ‘Kardes Oda Protokolü’ imzalandi.

Kayseri Ticaret Odasi Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen imza törenine KTO Yönetim Kurulu Baskani Ömer Gülsoy, Meclis Baskani Cengiz Hakan Arslan, Antakya TSO Yönetim Kurulu Baskani Hikmet Çinçin, Meclis Baskani Selahattin Eskiocak ile iki odanin Yönetim, Meclis, Komite ve Disiplin Kurulu üyeleri katildi.

Protokol öncesi ticaret ve ekonomide yasanan güncel konular, Sektörlerin sorunlari ve çözüm önerileri ile ilgi istisarelerde bulunuldu. Toplantida birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapan KTO Yönetim Kurulu Baskani Ömer Gülsoy, bilginin, gelisme ve büyümenin paylasildikça arttigina vurgu yapti.

Gülsoy, “Dünyada artik ülkelerden çok sehirler yarisiyor. Bu süreçte güç birligi içerisinde olursak rekabet gücümüzü çok daha yukarilara tasiyabiliriz. Iki oda arasinda imzalanan protokolle bölgesel ekonomik gelisme birliktelikleri ve projeler konusunda isbirligi yapmayi planliyoruz. Antakya ile olan kardesligimiz pekisecek ve eminim bu birliktelik yeni projeksiyonlara vesile olacak. Insallah bu birliktelikten çok güzel sonuçlar çikacak ve gücümüze güç katacak. Karsilikli ziyaretlerle birbirimizin birikimlerimizden daha çok faydalaniriz. Protokolümüzün sehirlerimize ve ülkemize hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Antakya TSO Yönetim Kurulu Baskani Hikmet Çinçin’de yaptigi konusmasinda, iki oda arasindaki kardesligin imzalanan protokol ile resmilik kazandigini kaydederek, “Biz bu protokolü lafta birakmayacagiz. Önümüzdeki günlerde heyetler gönderecegiz. Istisarelere devam edecegiz. Kardes oda protokolümüz hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

Yapilan konusmalardan sonra “Kardes Oda Protokolü” imzalandi. Protokolün imzalanmasinin ardindan plaket takdimi yapildi.

Baskan Ömer Gülsoy ile Meclis Baskani Cengiz Hakan Arslan, Antakya TSO Heyetine hizmet binasini ve fuaye alaninda bulunan Çanakkale Ruhu Fotograf sergisini gezdirdi. Ziyaret toplu fotograf çekilmesiyle son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile