KTO Yönetiminden Ankara'da 'Hayirli Olsun' Ziyareti

KTO Yönetiminden Ankara'da 'Hayirli Olsun' Ziyareti

Kayseri Ticaret Odasi (KTO) Baskani Ömer Gülsoy, Meclis Baskani Cengiz Hakan Arslan ve yönetim kurulu üyelerinden olusan heyet, Ankara’da Bakan Özhaseki ile Kayserili bakan yardimcilarina hayirli olsun ziyaretlerinde bulundu. Baskan Gülsoy, “Baskentimizde bir dizi ziyaretler gerçeklestirerek Bakanliklar ve kurumlara yeni atanan degerli hemsehrilerimize hayirli olsun ziyaretinde bulunduk. Güncel ve ekonomik gelismeleri degerlendirdik. Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Mehmet Özhaseki basta olmak üzere Milli Egitim Bakan Yardimcimiz Nazif Yilmaz ve TOBB Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu’nu ziyaret ederek sehrimize katki saglayacak projeler hakkinda istisarelerde bulunduk.” dedi.

Kayseri Ticaret Odasi Baskani Ömer Gülsoy, Meclis Baskani Cengiz Hakan Arslan, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Haci Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Sirikli, Sevket Uyar, Mustafa Okutan, Latif Baskal ile Mehmet Ali Yörük Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçeklestirdi. KTO Heyeti Ankara’daki temaslari çerçevesinde ilk olarak Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’yi makaminda ziyaret ederek hayirli olsun dileklerini iletti. Ziyarette Baskan Gülsoy, “Kiymetli Bakanim, zor bir görevi devraldiniz. Rabbim yardimciniz olsun. Baslatmis oldugunuz yerinde dönüsüm projesi ile deprem bölgesinin daha hizli insasi, imari, sosyolojik, psikolojik ve ekonomik etkilerinin daha hizli çözümü açisindan önemli görüyoruz. Bölgenin daha hizli ayaga kalkacagina da inaniyoruz. Kadim sehrimiz Kayseri’deki en önemli projelerin altinda da sizin imzaniz var. Vizyonunuz ile sehrimizin gelisimine büyük katkilar sagladiniz ve saglamaya da devam ediyorsunuz. Degerli bakanim bizlerde basarilarinizi gururla takip ediyoruz. Kiymetli fikirleriniz bizlere hep yol gösterici olmustur. Misafirperverliginiz, ilgi, alakaniz ve sehrimize kattiginiz deger için tesekkür ediyor, çalismalarinizda basarilar diliyoruz. “ ifadelerini kullandi. Bakan Özhaseki’de Kayseri Ticaret Odasi heyetini agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek Kayseri’nin gelisimi için her türlü projeye destek vereceklerini belirtti.

KTO Heyeti, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanliginda Bakan Yardimcisi Refik Tuzcuoglu ile Altyapi ve Kentsel Dönüsüm Hizmetleri Genel Müdürü Hakki Alp’i de makaminda ziyaret ederek ’hayirli olsun’ dileklerini iletti, yeni görevlerinde basarilar diledi. Plaket taktim etti. Baskan Gülsoy ve beraberindeki heyet, Milli Egitim Bakan Yardimcisi Nazif Yilmaz’i makaminda ziyaret ederek hayirli olsun dileklerini iletti. KTO Heyeti, Ankara’da son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu makaminda ziyaret etti. TOBB Baskanligina yeniden seçilen Hisarciklioglu’na hayirli olsun dileklerini ileten Baskan Gülsoy, Ticaret Odasi olarak Kayseri’de yaptiklari çalismalar ve projeler hakkinda bilgiler verdi.

Ankara ziyaretiyle ilgili degerlendirmelerde bulunan Baskan Gülsoy, “Baskentimizde Kayserimizin gururu olan Degerli Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’na yeniden atanan Mehmet Özhaseki’ye hayirli olsun ziyaretinde bulunduk. Asrin felaketini yasadigimiz deprem sonrasi zor bir görevi devraldi. Ama baslatmis oldugu yerinde dönüsüm projesi ile deprem bölgesinin daha hizli insasi, imari, sosyolojik, psikolojik ve ekonomik etkilerinin daha hizli çözüme kavusturacaktir. Degerli bakanimizin basarilarini gururla takip ediyoruz. Kiymetli fikirleri ile de bizlere hep yol gösterici olmustur. Rabbim utandirmasin, yeni görevinde basarilar diliyoruz. Bakanimiza bugüne kadar yol arkadasligi yapan ve bakan yardimcisi olarak atanan Refik Tuzcuoglu’nu da makaminda ziyaret ettik, Heyet olarak hayirli olsun dileklerimizi ilettik. Bakanlikta Altyapi ve Kentsel Dönüsüm Hizmetleri Genel Müdürü olan Hakki Alp’i ziyaret etme imkani bulduk. Kiymetli genel müdürümüz ile kentsel dönüsüm projeleri üzerine verimli bir sohbet gerçeklestirdik. Milli Egitim Bakan Yardimcisi olarak atanan Develili hemsehrimiz Nazif Yilmaz’i da makaminda ziyaret ederek yeni görevinin hayirli olmasini diledik. Sicak ilgi ve alakalari, açik iletisimleri, çözüm odakli ve yapici yaklasimlari için hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Baskent ziyaretimizin sonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi 79’ncu Genel Kurulu’nda yeniden baskan seçilen kiymetli hemsehrimiz degerli büyügümüz Rifat Hisarciklioglu’nu da makaminda ziyaret ederek hayirli olsun dileklerimizi ilettik. Birlik baskanimiza sektörlerde yasanan sorunlari, üyelerimizden gelen talepleri tüm detaylariyla kendilerine aktarma imkani bulduk. Dile getirdigimiz konularda hemen aksiyon alindigini görmek bizi memnun etti. Baskentimizde gerçeklestirdigimiz hayirli olsun ziyaretlerimizin Kayserimiz için önemli gelismelere vesile olacagi kanaatindeyim. Devlet ve reel sektör el ele vererek sehrimizin ve ticaretimizin gelismesi, üyelerimizin ve is dünyasinin sorunlarinin çözümü konusunda ‘Birlikte Güçlüyüz’ diyerek çalismalarimizi sürdürecegiz. Rabbim ülkemize, milletimize sadakatle hizmet etmeyi nasip etsin.“
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile